avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate imradu

Activitate imradu

buna ziua.
tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar.as dori sa imi spuneti daca mama mea va beneficia de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu.mentionez ca ea beneficiaza de pensie de stat.
va multumesc
Răspuns la discuția carte de munca
nu am primit decizia cu privire la incetarea contractului de munca.aceasta decizie imi este necesara la itm pentru eliberarea cartii de munca?
Răspuns la discuția carte de munca
sincer cand am plecat am inteles situatia in care se afla firma dat fiind profilu(constructii)si situatia economica actuala.am acceptat sa reziliez contractul de munca dar modul in care se comporta acum imi lasa un gust amar si ma fac nevoit sa ripostez.cum ii pot actiona in judecata si ce ar implica asta?
Discuție carte de munca
buna ziua.am probleme legate de fostul loc de munca.am incetat activitatea in luna decembrie cu acordul ambelor parti si de atunci tot astept plata salariului pe ultima luna,respectiv noiembrie si eliberarea cartii de munca.motivele..multiplede la lipsa timpului de a se ocupa de acesta problema pana la justificari cum ca nu as fi predat niste situatii de lucru.cum as putea rezolva aceste probleme?inca un aspect...salariu de pe cartea de munca nu coincide cu cel pe care il luam si niciodata nu am semnat un stat de plata.va multumesc