Buna seara !
Am fost in CA CAR de unde primeam lunar o prima pentru care au fost virate contributii ( se depunea FF 2).
Am verificat adeverinta cu stagiile de cotizare dar nu apar aceste contributii.
Intrebarea mea este daca aceste contributii se iau in calcul la stabilirea cuantumului pensiei si daca trebuie sa iau o adeverinta de la CAR cu aceste venituri ?
Va multumesc !
Buna ziua !
Am primit hotararea CCC dupa 1 an si 4 luni, in urma contestatiei la decizia de pensie prin care s-a stabilit revizuirea deciziei. Dupa 40 de zile am primit aceasta
decizie in care cuantumul pensiei a crescut.
Intrebarea mea este daca ar trebui sa primesc diferenta de bani din urma, deoarece nu a fost calculata pensia corect de la inceput .
Va multumesc !
Buna ziua,
Am primit decizia de pensionare si vreau sa fac contestatie deoarece nu au luat in calcul toate veniturile si sporurile din activitatea depusa.
Intrebarea mea este daca trebuie sa astept raspunsul in urma contestatiei sau sa actionez pe calea justitiei in acelasi timp cu depunerea contestatiei ?
Va multumesc.
Sunt nascuta in septembrie 1955, 32 ani si 11 luni vechime in munca din care 23 ani grupa I.
Va rog sa-mi spuneti cum e mai avantajos sa ies la pensie : dupa legea 19/2000 sau dupa legea noua ?
Va multumesc.
Buna ziua,
In data de 09.12.2010 am primit preaviz pt.20 de zile lucratoare.
Pe 06.01.2011 voi primi decizia incetare CIM -concediere colectiva- cu plati salarii compensatorii.
Intrebarea mea este daca pot depune dosarul de pensionare in decembrie 2010 inainte de a primi decizia incetare CIM si daca pierd salariile compensatorii?
Sunt nascuta in 1955, vechime in munca 33 ani din care 23 ani grupa I.