avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venit activitati in afara functiei de baza se ia in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venit activitati in afara functiei de baza se ia in calcul la pensie ?

Buna seara !
Am fost in CA CAR de unde primeam lunar o prima pentru care au fost virate contributii ( se depunea FF 2).
Am verificat adeverinta cu stagiile de cotizare dar nu apar aceste contributii.
Intrebarea mea este daca aceste contributii se iau in calcul la stabilirea cuantumului pensiei si daca trebuie sa iau o adeverinta de la CAR cu aceste venituri ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gina55 , utilizator 21:36, 6 Februarie 2013
Daca s-a platit Contributia de asigurari sociale (CAS)- nu alte contributii, se ia in calcul.
Nu cred ca s-a platit CAS pentru ce primeati dela CAR.Dar solicitati adeverinta si vedeti ce s-a platit.
Va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare alexi alexi As dori sa stiu daca perioada in care am fost in somaj se considera vechime si o alta problema: daca in cartea de munca am doi ani , in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Sume luate in considerare la calculul pensie? siro siro Buna ziua, un fost salariat, in prezent pensionat pt.limita de varsta, a solicitat o adeverinta privind valoarea tichetelor de masa de care a beneficiat pe ... (vezi toată discuția)
Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)