avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters126924

Activitate ContSters126924

Răspuns la discuția incredintarea provizoriu minor
in primul rind referitor la cazul penal nu avem informatii de 4 luni de cind a fost inaintat,in al doilea rind mai multe informatii care ne intereseaza primim de pe forum care pe aceasta cale va multumim, decit de la avocatul platit.Acum s-a facut recurs la incredintarea provizorie a minorului tatalui avind dosarul cu incredintarea minorului definitiva tatalui pe rol,dosar la care avocatul este platit pina la final.Intrebarea este :Referitor la incredintarea provizorie am putea plati taxa la judecatorie de reprezentare,apoi sa platim avocatul pentru fiecare reprezentare aparte in instanta?Va multumim.
Răspuns la discuția NEPLATA CREDIT BANCAR
dar acum vreau sa vind casa as putea avea probleme va multumesc
In anul 2005 am facut imprumuturi bancare la 3 banci in valuare totala de 10.000ron,fara a gira cu nimic si fara giranti.
Tot acest timp nu am platit nici o rata.
Intrebarea mea este: Ce se poate intampla cu casa care o am in propietate,?poate intervenii bancile pentru asi recupera banii?
Va multumesc.
De ce instanta din tara daca are adresa din Spania a mamei,tot la adresa din Romania trimit citatii?
As dori sa aflu adresa procuraturi sa aflu daca am proces prin intermediu internetului.Va rog frumos.
Va multumesc
Copilul a locuit un timp de cateva luni cu tatal,iar mama a trimis o suma de bani lunar acetuia insa copilul nu avea nici haine si nici cu ce sa se incalte.
Cat timp a locuit cu tatal si sotia acestuia copilul a fost maltratat fizic cat si psihic de catre acestia,deoarece copilul plange si tremura cand se vorbeste de tatal lui.
Mama nu are cum sa dovedeasca acest lucru in instanta deoarece copilul este prea mic ca sa fie intrebat de un psiholog.
La hotararea de divort cand sa dat si hotararea ca copilul sa ramana in custodia mamei nu sa hotarat si dreptul de vizita a tatalui cat nici sa comunice cu acesta.
Copilul a locuit in tara in acelasi oras cu tatal timp de 1an iar acesta nu la interesat sa plateasca pensia.
Acesta acum sa recasatorit si doreste sa faca alt copil cu motivul sa ii scada plata pensiei alimentare.
Copilul locuieste cu mama,iar mama este recasatorita.Sa facut dovada ca tatal nu plateste pensia alimentara si nici alocatia de stat ce i se cuvine copilului,tot tatal o ridica si nu o trimite.
Sunt reprezentata de un avocat in procesul penal.Dosarul se afla la parchet deoarece el este angajat militar si de 4 luni nu stim nimic.
Am facut dovada in instanta ca avem un domiciliu stabil precum ca am si un loc de munca,copilul este inregistrat la gradinita in Spania.
La acest recurs nu doresc sa mai fiu reprezentata si ce se intampla daca nu se prezinta nimeni din partea mea?
minorul are 5 ani. Este in Spania cu acte in regula.Locuieste cu mama.
Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea minorului provizoriu.Avocatul meu a castigat sa nu ii se incredinteze minorul insa tatal a facut recurs.As dori sa stiu daca ii se poate incredinta minorul acestuia daca el nu sa interesat de acesta din data de iulie 2009 si nu ia platit pensia alimentara din data de 10.2007. tatal este dat in judecata pentru pensia alimentara.?Eu ma aflu in Spania si sunt recasatorita.
Se poate lua o decizie judecatoreasca daca copilul este in afara tarii?ºt