avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea provizoriu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea provizoriu minor

Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea minorului provizoriu.Avocatul meu a castigat sa nu ii se incredinteze minorul insa tatal a facut recurs.As dori sa stiu daca ii se poate incredinta minorul acestuia daca el nu sa interesat de acesta din data de iulie 2009 si nu ia platit pensia alimentara din data de 10.2007. tatal este dat in judecata pentru pensia alimentara.?Eu ma aflu in Spania si sunt recasatorita.
Se poate lua o decizie judecatoreasca daca copilul este in afara tarii?ºt
Cel mai recent răspuns: ContSters126924 , utilizator 20:48, 8 Februarie 2010
Cati ani are copilul?In ce tara este copilul?Cu cine locuieste minorul?
minorul are 5 ani. Este in Spania cu acte in regula.Locuieste cu mama.
mai intai se vor administra probe, cineva trebuie sa va reprezinte, sa arate instantei ca exista un dosar penal de abandon

daca procedura de citare este indeplinita, sigur ca instanta poate pronunta o hotarare.
~ Conținut șters la cerere ~
faceti dovada ca tatal nu s-a interesat de copil, ca nu plateste pensie..,
n-am inteles cu cine sta minorul, cu mama lui (dvs) sau cu mama dvs?
daca locuieste cu mama dvs , ca v-ati recasatorit, nu prea se vede bine

Alte discuții în legătură

Program de vizita in strainatate arramona arramona Buna ziua. Va rog sa-mi da-ti si mie niste sfaturi.Mama unei minore de 4 ani vrea sa-l de-a in judecata pe fostul sot pentru a obtine un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului intr-o relatie de concubinaj Vociulescu Cristiana Vociulescu Cristiana Buna seara, ma numesc cristiana am 23 de ani si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni dintr-o relatie de concubinaj.minorul a luat nastere cand eu aveam ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)