avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea provizoriu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea provizoriu minor

Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea minorului provizoriu.Avocatul meu a castigat sa nu ii se incredinteze minorul insa tatal a facut recurs.As dori sa stiu daca ii se poate incredinta minorul acestuia daca el nu sa interesat de acesta din data de iulie 2009 si nu ia platit pensia alimentara din data de 10.2007. tatal este dat in judecata pentru pensia alimentara.?Eu ma aflu in Spania si sunt recasatorita.
Se poate lua o decizie judecatoreasca daca copilul este in afara tarii?ºt
Cel mai recent răspuns: ContSters126924 , utilizator 20:48, 8 Februarie 2010
Da, copii pot fi manipulati, infuentati...
Si se isca apoi situatiile devenite deja clasice...
De ce instanta din tara daca are adresa din Spania a mamei,tot la adresa din Romania trimit citatii?
As dori sa aflu adresa procuraturi sa aflu daca am proces prin intermediu internetului.Va rog frumos.
Va multumesc
aceste informatii le puteti obtine de la avocatul dvs .
am inteles ca in ceea ce priveste cauza penala aveti un avocat ales .
solicitati informatiile de la dansul .

iar in ceea ce priveste recursul , indicat ar fi sa va alegeti un avocat care sa va reprezinte.
chiar daca ati castigat pe fond si apel, in recurs puteti sa nu aveti castig de cauza, mai ales daca nu va veti prezenta personal sau nu veti angaja un avocat care sa va reprezinte .
instanta va trimite citatiile la adresa din romania, probabil pt. ca ati indicat un domiciliu din tara unde sa fiti citata .
in primul rind referitor la cazul penal nu avem informatii de 4 luni de cind a fost inaintat,in al doilea rind mai multe informatii care ne intereseaza primim de pe forum care pe aceasta cale va multumim, decit de la avocatul platit.Acum s-a facut recurs la incredintarea provizorie a minorului tatalui avind dosarul cu incredintarea minorului definitiva tatalui pe rol,dosar la care avocatul este platit pina la final.Intrebarea este :Referitor la incredintarea provizorie am putea plati taxa la judecatorie de reprezentare,apoi sa platim avocatul pentru fiecare reprezentare aparte in instanta?Va multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita in strainatate arramona arramona Buna ziua. Va rog sa-mi da-ti si mie niste sfaturi.Mama unei minore de 4 ani vrea sa-l de-a in judecata pe fostul sot pentru a obtine un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului intr-o relatie de concubinaj Vociulescu Cristiana Vociulescu Cristiana Buna seara, ma numesc cristiana am 23 de ani si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni dintr-o relatie de concubinaj.minorul a luat nastere cand eu aveam ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)