avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... NEPLATA CREDIT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

NEPLATA CREDIT BANCAR

In anul 2005 am facut imprumuturi bancare la 3 banci in valuare totala de 10.000ron,fara a gira cu nimic si fara giranti.
Tot acest timp nu am platit nici o rata.
Intrebarea mea este: Ce se poate intampla cu casa care o am in propietate,?poate intervenii bancile pentru asi recupera banii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrian_209 , utilizator 23:39, 7 Februarie 2010
Da, va pot executa silit daca nu s-a prescris.
Mergeti la un avocat cu actele si sa va spuna ce crede.
Poate s-a prescris.Asa ar parea din ce ziceti dvs.
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
dar acum vreau sa vind casa as putea avea probleme va multumesc
Din ce spuneti dvs. nu rezulta sa existe vreo problema in ceea ce priveste vanzarea imobilului.
daca pina acum nici o institutie nu v-au pus casa sub sechestru,ori firma de recuperare nu s-a ocupat inseamna ca s-a datoriile s-au prescris cum spunea si d-nul avocat Lascoschi, dar este totusi mai bine in a va intrevedea cu un avocat la o consultanta ,in acest sens il recomand pe avocatul mai sus mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brc-ul a vandut contractul unei firma recuperatoare alexandraola alexandraola buna ziua!imposibilitatea de plata a ratelor lunare bancare a dus la vinderea contractului catre o firma recuperatoare fara a fi informata.acum jumatate de an ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului pentru neplata marianmarianc marianmarianc buna ziua .ma numesc marian si va intreb ce se poate intimpla in situatia urmatoare;am un credit pa pyreus . am tot intirziat cu plata ratelor {ultima oara 2 ... (vezi toată discuția)
Punere sub sechestru alinacap alinacap Buna ziua, Fratele meu a fost arestat anul trecut 6 luni pt infractiune informatica. Au pus sechestru pe masina, laptop, telefoane, etc. Problema sta in ... (vezi toată discuția)