Poti sa il vezi cu prietenii si sa razi la anumite glume, poti sa il vezi cu fratiorii si sa gasesti noi faze amuzante, poti chiar sa iti duci prietena la acest film, are destul romantism.
Coloana sonora este foarte frumoasa, efectele speciale sunt bine gandite, nu se exagereaza cu culori si tot felul de complicatii pompoase.
Povestea, in sine, este bine gandita, pentru asta dau eu nota maxima acestui film. Avem un robotel mic si uratel (nu intra tocmai in categoria jucarii colorate, dulci, de plus) care, la propriu, salveaza omenirea si o ajuta sa-si regaseasca curajul si umanitatea, in calatoria lui initiatica. Iar la final, acest robotel descopera o noua viata alaturi de cineva, Eva lui.
Desigur, este si ceva actiune - lasere, explozii, un robot rau care doreste sa tina lumea sclava.
In plus, filmul are si un mesaj ecologic - a se vedea intreaga planeta, ramasitele, dupa apocalipsa consumatorismului.
Trebuie sa recunoasc ca nu am multa experienta cand vine vorba de actori romani, dar, acest actor, in opinia mea, are cea mai mare expunere, este cel mai cunoscut atat in tara, cat si peste hotare.
Desi nu vrem sa recunoastem, America are un nivel si o diversitate in materie de film de neegalat.
Iar Marcel Iures este printre putinii, din pacate, actori romani care au ajuns si acolo, care au fost alesi in productii mari.
As mai adauga si pe Dragos Bucur, actor "mai" tanar, dar, deja, cu multa experienta, atat in productii de televiziune cat si scurt-metraje.
Incercati sa schimbati administratorul actual cu unul mai ieftin sau modificati-i salariul.
Administratorul lucreaza in baza unui contract pentru asociatie. Presedintele trebuie sa aiba contractul - si puteti sa cereti sa-l vedeti si dumneavoastra. De asemenea, puteti cere de la asociatie sa va prezinte si actul de autorizare a administratorului.
Renegociati salariul lui - contractul poate fi modificat, sau incercati sa gasiti altul, cu pretentii mai reduse.
The Hangover, de departe, este cel mai amuzant film pe care l-am vazut anul acesta.
Actorii sunt simpatici, multi dintre ei au la activ si alte comedii.
Povestea, pentru noi, poate parea inedita, dar, pentru americani este o traditie sa sarbatoresti in mod scandalos ultimele zile de burlacie.
Si cum spun tot yankeii: "Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!" . Deci, scena era pregatita pentru o chefuiala de pomina, sa zic asa.
Nimic mai adevarat in acest film, avem de toate, actiune, alcool, amnezie temporara, un mire pierdut, chiar si o felina imensa.
Mie mi-au placut fazele in care a "jucat" tigrul - alerta pentru cei care poate, inca, nu l-au vazut, si habar nu au ce au pierdut :).
Sa te trezesti cu un tigru in baie, dimineata, mahmur, este cea mai buna "cafea".
Iar cand vor sa returneze tigrul stapanului, marele Mike Tyson, modul in care il "linistesc" si scena din masina mj-au cauzat dureri, am ras de nu m-am mai putut opri.
Si sa vezi filmul acesta in compania celor mai buni prieteni poate transforma o seara banala, intr-o experienta de neuitat. Cel mai bine se rade in grup, parerea mea.
Ai dreptate cu privire la Avatar, acest film a facut istorie, nu doar isterie.
Insa, NU din punctul de vedere al originalitatii povestii, NU din punctul de vedere al calitatii actorilor, NU si NU... ci, exclusiv, din punctul de vedere al calitatii, extraordinare, a efectelor speciale - l-am vazut la I M A X, imi venea sa intind mana sa ating frunzele copacilor =D>
Un alt succes impresionant al acestui film au fost rezultatele financiare. La acest capitol, filmul a batut toate recordurile.
Dar, revin, la baza, a fost un film usurel, un "popcorn movie" cum zic americanii, nimic special...
Asadar, totul tine de ochii care privesc, de gusturi...
Leo diCaprio ofera una din cele mai bune prestatii, actrita franceza Marion Cotillard da un aer de stil european si mister aceastei productii. Tanara Page joaca cu naturalete rolul, oricum, este o speranta pentru cinematografia americana (si mi-a placut in Juno foarte mult).
Povestea,desi fantastica, te face sa te intrebi daca nu este cumva real totul, suficient de complexa - dar, nici prea complicata, gen Shutter Island, iar finalul deschis te lasa vrand mai mult.
Iar vizual, efectele speciale sunt impresionante.
La toate acestea, pe mine personal, m-a impresionat si muzica, coloana sonora este superba, se potriveste de minune.
Kick-Ass
Acest film este pe locul doi, in topul meu.
Se prezinta, cu un umor destul de dur, povestea unui tanar care si-a dorit sa fie super-erou, si care a primit o noua viata, trecand peste pierderea unor nervi periferici si o mica problema de identitate sexuala.
Realismul brutal al filmului si scenele dure de lupta la care participa un mic copil, o fetita, fac aceasta productie una controversata.
Dar, povestea este prezentata sincer - si, sa fim seriosi, daca ar exista super-eroi, ar fii asa cum sunt prezentati in acest film.
Cred ca Nicolas Cage joaca foarte bine rolul lui Big Daddy - un fel de Batman real. Profund marcat de trauma incarcerarii, Big Daddy isi propune sa starpeasca raul, iar in aventura sa, o inroleaza si pe fiica sa, care se poate asemana cu un Robin, mai mic, feminin, dar spurcat la gura si extrem de violent.
Acest film low-budget, dupa mine, surclaseaza multe productii holywoodiene "de profil" .