avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate danutzik

Activitate danutzik

Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un "copil problema ", are deja nota scazuta la purtare ,fiind foarte violent cu ceilalti copii . Am vorbit cu directoarea scolii si mi-a spus ca nu are ce sa-i faca decat sa-i scada nota la purtare . Acest copil este un pericol pt siguranta celorlalti elevi . Dupa loviturile primite , copilul meu nu a mai putut respira si a fost chemata o ambulanta la scoala . Directoare mi-a spus ca nu poate sa- exmatriculeze , nu are voie ,si ca nu mai exista scoala de corectie . Atunci ,va intreb si pe d-vs , nu se poate scapa de astfel de copii din scoli , nu se pot lua si alte masuri in privinta violentei in scoli ? Multumesc !
si ce ar trebui sa fac eu in continuare , unde sa ma duc sa-mi rezolv problema? multumesc foarte mult pentru raspunsurile dumneavoastra si sper sa nu va mai deranjez.
nu stiu in ce conditii s-a inchis firma , nu au spus nimic de niciun ordin judecatoresc. am luat legatura cu patronul firmei pt a-mi elibera adeverinte necesare pt depunerea dosarului de somaj si mi-a spus ca nu poate sa-mi incheie c.i.m. decat cu acordul ambelor parti sau sa fac eu cerere de reincepere a activitatii,urmand ca din ziua urmatoare aprobarii cererii sa-mi dea preaviz de 20 zile urmat de incheierea c.i.m. conform legii(art. pt disponibilizare) , dar in acest caz sa mi platesc eu impozitele si celelalte contributii pt salariul din perioada preavizului, deoarece nu are de unde sa le plateasca, iar eu in aceasta perioada nu as avea unde sa lucrez si nici bani nu as primi. ce se poate face? e normal asa?
nu stiu daca exista vreo hotarare judecatoreasca, dar am aflat ca de fapt nu e in faliment firma ci ca s-a inchis.
in luna ianuarie 2009 am intrat in concediu medical, continuand cu concediu prenatal in lunile februarie si martie 2009 (lunile intregi). am nascut pe 12 aprilie 2009. mi-am ridicat astazi cartea de munca (12 aprilie 2011) care era suspendata din 06.01.2009 si incheiata din 01.01.2011. daca eu am intrat in concediu de crestere a copilului din 12 aprilie 2009, este normala suspendare si incheierea cartii de munca la datele respective? mentionez ca firma unde am lucrat este in faliment dinaintea incheierii cartii de munca .