avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela Uncuta-Iacob

Activitate Ionela Uncuta-Iacob

Răspuns la discuția Recuperare creanta
Puteti alege sa mergeti la un mediator. Este posibil sa reusiti sa-l aduceti la aceeasi masa cu dvs si cu ajutorul unui mediator sa ajungeti la o intelegere si sa va pastrati si relatia cu administratorul galeriei, daca va doriti acest lucru.
Răspuns la discuția Medierea devine obligatorie?
Nu scrie dar in cazul in care se prezinta o singura parte la informare mediatorul trebuie sa invite si cealalta parte la informare si in functie de raspunsul pe care-l primeste va incheia pv (asa procedez eu in acest moment). Pana la sfarsitul lunii vor aparea pe site-ul Consiliului de mediere mai multe informatii privind pv de informare si procedura de incheiere a acestuia in conformitate cu modificarile Legii privind medierea ce intra in vigoare la 1 octombrie.
Răspuns la discuția Medierea devine obligatorie?
Informarea cu privire la mediere este gratuita conform legii, deci nu se pune problema de vanzare a pv de informare.
In alta ordine de idei este gresit sa crezi ca poti merge cu acelasi pv de informare la mai multe procese deoarece pv de informare se elibereaza partilor aflate in disputa. Cu alte cuvinte pv de informare este semnat de parti si mediator.....nu se face pv de informare pt fiecare parte separat.
Răspuns la discuția dreptul familiei
Se poate. Va recomad sa luati in calcul si varianta divortului la mediator.