avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei

Buna ziua.As dori sa intreb daca se poate divorta amiabil la notar chiar daca exista si un copil minor.Astept raspuns. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:57, 10 Septembrie 2012
Se poate. Va recomad sa luati in calcul si varianta divortului la mediator.
Da se poate cu conditia ca fostii soti sa cada de acord si asupra celorlate cereri accesorii divortului cum ar fi stabilirea pensiei de intretinere, a locuintei minorului, a programului de vizitare si binenteles sa fie de acord in ceea ce priveste custodia comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si copil minor rezultat din aceasta casatorie anamaria_25 anamaria_25 Buna ziua fiti amabili,sunt casatorita de aproape 6 ani si avem un copil minor in varsta de 2 ani jumatate.am dori sa stim ce implica cele 2 proceduri(pe cale ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul ambilor parti ContSters216223 ContSters216223 Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot divorta la starea civila(la notar nu imi permit), dar avem 2 copii minori,suntem de acord amandoi,nu avem nimic de ... (vezi toată discuția)
Divort simo333 simo333 buna ziua! se poate divorta la notar fara a se ajunge in instanta tinand cont ca exista un minor ,nu avem partaj de facut iar cu custodia ne am pus de acord.va ... (vezi toată discuția)