avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate nelicartianu

Activitate nelicartianu

Asociatia Pensionarilor Bucuresteni, am depus dosar judecatorie pentru validarea noului comitet si a presedintei. S-a respins pentru ca am atasat la dosar prezenta cu semnaturile la conferinta(50+1%), dar am omis atasarea convocatorului tuturor membrilor asociatiei. Apelul de 5 zile s-a pierdut datorita postei si sarbatorilor pascale.
Cum sa formulam cererea catre judecator de reintroducere a dosarului cu convocatorul respectiv. Datele conferintei raman aceleasi. Multumim!
Cum formulam

gi-jane2 a scris:

conteaza ce ati semnat. aveti o copie dupa contract ?
s-au angajat ca va dau banii inapoi, in caz ca nu va gasesc... obiectul contractului ?
cum adica raportat la pensie ?

Da, am acontractul. Macar figuratie tot puteam. Reprezentantul legal si-a deschis alte firme, acelasi profil, doar alt nume
Buna ziua,
In ianuarie 2020 am incheiat un contract cu o agentie de publicitate din Bucuresti. Am platit la inceput o suma (in raport cu pesia) cosiderabila, reprezentand acordul si promovarea. In tot acest timp, agentia nu m-a solicitat pentru niciuna din activitatile contactului care implica folosirea imaginii sau a vocii sau macar prezenta. Intre timp, agentia nu mai are sediul secundar la adresa unde am incheiat contractul. In aceasta toamna, am fost racolata (2 angajati, i-am recunoscut) pentru alte agentii, in alte locatii, cu nume diferite, dar acelasi sediu central si care bineinteles au acelasi obiect de activitate.
Intrebare: cum pot sa-mi recuperez macar banii?
Este bine sa solicit acest lucru prin scrisoare cu confirmare de primire trimisa in atentia reprezentantului legal?
Va multumesc!
Buna ziua,
Locuiesc intr-un imobil cu 10 apartamente si nu avem asociatie. Apartamentele dispun de centrale proprii. Avem la comun apa si lumina pe scara. Pot plati apa separat daca imi creez cont pe www.e-bloc.ro?
Va multumesc!