avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatia Pensionarilor Bucuresteni
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatia Pensionarilor Bucuresteni

Asociatia Pensionarilor Bucuresteni, am depus dosar judecatorie pentru validarea noului comitet si a presedintei. S-a respins pentru ca am atasat la dosar prezenta cu semnaturile la conferinta(50+1%), dar am omis atasarea convocatorului tuturor membrilor asociatiei. Apelul de 5 zile s-a pierdut datorita postei si sarbatorilor pascale.
Cum sa formulam cererea catre judecator de reintroducere a dosarului cu convocatorul respectiv. Datele conferintei raman aceleasi. Multumim!
Cum formulam
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:08, 3 Iulie 2023
Fiind o cerere necontencioasa, hotararile judecatoresti pronuntate in acest domeniu, chiar definitive, NU au autoritate de lucru juecat. deci puteti depune din nou cererea si aceleasi documente, eventual cu modificari sau completari care le-ar fi vrut judecatorul care a respins cererea anterioara. Atata tot ca la o noua cerere trebuei sa mai platiti o data taxa de timbru de 100 de lei si posibil sa vi se ceara in ca un set original de certificate de cazier fiscal in cazul in care cei alesi nu au fost nici fondatori nici nu au mai fost anterior membri in Consiliul Director si deci nu au la dosar certificate de cazier fiscal....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre constituire asociatie - cateva detalii Oanamares Oanamares Alaturi de actiunea depusa la Judecatorie in vederea inregistrarii unei asociatii in Registrul Asociatiiolor si fundatiilor, mai este necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Inființare asociație sandu-alex sandu-alex Bună ziua, În cazul în care dosarul pentru înființarea unei asociații a ajuns la Apel la Tribunal (după ce a trecut prin Judecătoria de sector), și ... (vezi toată discuția)
Convocarea adunarii generale Offset Offset Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Am infiintat o Asociatie ONG in decembrie 2020, 3 membrii fondatori. Acum, unul din membrii fondatori ... (vezi toată discuția)