avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa-mi recuperez macar banii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa-mi recuperez macar banii?

Buna ziua,
In ianuarie 2020 am incheiat un contract cu o agentie de publicitate din Bucuresti. Am platit la inceput o suma (in raport cu pesia) cosiderabila, reprezentand acordul si promovarea. In tot acest timp, agentia nu m-a solicitat pentru niciuna din activitatile contactului care implica folosirea imaginii sau a vocii sau macar prezenta. Intre timp, agentia nu mai are sediul secundar la adresa unde am incheiat contractul. In aceasta toamna, am fost racolata (2 angajati, i-am recunoscut) pentru alte agentii, in alte locatii, cu nume diferite, dar acelasi sediu central si care bineinteles au acelasi obiect de activitate.
Intrebare: cum pot sa-mi recuperez macar banii?
Este bine sa solicit acest lucru prin scrisoare cu confirmare de primire trimisa in atentia reprezentantului legal?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:22, 21 Decembrie 2020
conteaza ce ati semnat. aveti o copie dupa contract ?
s-au angajat ca va dau banii inapoi, in caz ca nu va gasesc... obiectul contractului ?
cum adica raportat la pensie ?

gi-jane2 a scris:

conteaza ce ati semnat. aveti o copie dupa contract ?
s-au angajat ca va dau banii inapoi, in caz ca nu va gasesc... obiectul contractului ?
cum adica raportat la pensie ?

Da, am acontractul. Macar figuratie tot puteam. Reprezentantul legal si-a deschis alte firme, acelasi profil, doar alt nume
In aceasta toamna, am fost racolata (2 angajati, i-am recunoscut) pentru alte agentii, in alte locatii, cu nume diferite, dar acelasi sediu central si care bineinteles au acelasi obiect de activitate.

ce inseamna ca v-au racolat ? ati fost pacalita de mai multe ori ? ati facut figuratie pt alta firma ?
in fine, cititi ce ati semnat in contract, ce avea firma de facut si nu a facut.
ii puteti da in judecata
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv sucursala lilisor1979 lilisor1979 Buna ziua. Am urmatoarele intrebari: 1. Sucursala unei firme italiene in Romania poate sa-si faca, ulterior infiintarii, act constitutiv? Pana acum am folosit ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu cim la un srl se doreste inchirierea lui la o alta firma mariamihaelailie mariamihaelailie Buna ziua, O societate comerciala, care are ca obiect principal de activitate 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, are 3 ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta titi marina titi marina Va salut. In calitate de presedinte de asociatie de proprietari, am chemat in judecata un SRL care, pentru lucrarile de reabilitare termica, fara sa ne ... (vezi toată discuția)