avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate KITIA

Activitate KITIA

Răspuns la discuția Constituire salarii
Va multumesc mult.Daca vine curtea de conturi spitalul plateste amenda pentru neachitarea cotelor chiar daca nu se platesc salariile nete?fiind inregistrate in contabilitate?
Daca o institutie publica(spital),conform normelor metodologice de decontare a serviciilor pe 2011,CASMB a impus un numar limitat de pacienti astfel incat in octombrie a terminat contractul iar in noiembrie si decembrie 2011,pacientii au fost tratati dar CASMB nu a decontat serviciile,astfel spitalul nu are fonduri pentru salariile aferente lui decembrie si 30%din noiembrie.In aceste conditii se inregistreaza in contabilitate salariile?daca se inregistreaza suntem obligati sa platim cotele pana pe 25 ian.2012?Venituri nu exista nici pentru cote.Cum se procedeaza in acest context .Daca nu le inregistrez ,nu vor fi cuprinse in bilant .

Discuție dreptul muncii
articolul 41 litera f din contractul colectiv de munca nr.2895 /2006 pentru 2007-2010 se poate aplica ? daca nu, de ce?
Discuție dreptul muncii
poate cineva sa-mi explice daca art.19,alin(2)legea330/2009 este valabil sau a ramas invigoare art.11 din legea 329/2009?[]
Discuție DREPTUL MUNCII
Intreruperea activitatii pentru ingrijire copil(2 ani) este considerata vechime in munca?in cartea de munca trebuie specificat articolul din lege ?
In urma unei decizii data de managerul(ordonatorul de credite)al spitalului am fost numita director economic ,cu atributii, dar fara indemnizatie de conducere.Am o vechime de 15 ani in contabilitate si sunt in anul 3de facultate.Nu mi se acorda indemnizatie pentru ca ,nu intrunesc conditiile,atunci inseamna ca, nici atributii nu pot sa am.Este corect ?ce articol din lege ma poate pune in drepturi sau nu?multumesc!