Generatia celor intrati fara examen in avocatura TESTEAZA examenul grila ..testeaza, iar noi suntem cobaii..acum se vaicaresc ca sunt nevoiti sa lase accesul liber in profesie doctorilor in drept si juristilor cu vechime..ramane mai putina clientela, iar, cd e vb de bani, devenim exigenti...Este atata mizerie in aceasta breasla, incat ti se face lehamite de tot..sunt incapabili sa organizeze un examen, si-au batut joc de absolventii de drept - redusi la simplul aspect de platitori de taxa sustinere examen - in toamna 2009, si asta fac si acum...
Intamplator:O ,publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial se va face dupa terminarea examenelor de la Sibiu si validarea rezultatelor, tb sa isi incaseze UNBR banii din taxa si sa demonstreze ca sunt calare pe situatie.
Arunca o privire pe un Tab. al avocatilor si o sa vezi nume identice, semn al rudeniei existente, confirmata si de efectuarea stagiului la cab. unui avocat cu acelasi nume..dar, probabil, pura coincidenta...:O
"avocatura nu e a mea, e a urmasilor - urmasilor".:))
- scutire de examen..nu m-ar mira sa fie si adoptata...:O
aaaaaaacristinaaa, crezi in reincarnare??..si daca da...mai avem o sansa.:D.directionez barza spre o familie de avocati:P
Din seria ciudatenii - Nu stiu cum sa prezint acest subiect...umoristic, numai ca nu prea e..sa trec la subiect - Mi se pare aberanta taxa pe apa de ploaie care este incasata lunar de catre furnizorul de apa de la cei care stau la case..taxa se raporteaza la suprafata proprietatii si rezulta o suma destul de importanta..impozite-dimarit, oierit..meteo-rit#-o:D
Noi trebuie sa invatam dupa legea veche asa scrie in regulament cadru ca trerbuie sa invatam dupa ultimele modificari pana la sfarsitul anului 2009. Dar nu asta e principala problema.....
:O cum sa scriu despre ceva ce nu mai e valabil???
Eh sa vedem pe unde scoate camasa UNBR acum.
Ce se intampla cu examenul de intrare in avocatura din septembrie, care se pare ca a fost organizat in baza unei legi neconstitutionale?
Ce se intampla cu examenele de barou din februarie?
xx
OUG 159 este o catastrofa. Se preteaza aproape perfect sintagmei “trasnaie juridica”
Xx
Felicitari autorului exceptiei si era normal ca cea mai mare parte a O.U.G. nr. 159/2008 sa fie declarata neconstitutionala. Pe cand si legea 514/2003 a consilierului juridic va avea aceeasi soarta ?