avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... APA METEO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

APA METEO

Din seria ciudatenii - Nu stiu cum sa prezint acest subiect...umoristic, numai ca nu prea e..sa trec la subiect - Mi se pare aberanta taxa pe apa de ploaie care este incasata lunar de catre furnizorul de apa de la cei care stau la case..taxa se raporteaza la suprafata proprietatii si rezulta o suma destul de importanta..impozite-dimarit, oierit..meteo-rit#-o:D
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 18:54, 11 Februarie 2010
e taxa pe apa meteorica : se considera ca apa de ploaie este preluata de reteaua de canalizare a unei localitati iar acea retea trebuie intretinuta, ca urmare a aparut aceasta taxa
Ce e interesant: modul de calcul!
Se face dupa un algoritm, dupa un stas mai bine spus ,in urma caruia se determina cit anume din apa cazuta din cer a ajuns in reteaua de canalizare , raportat asa cum spuneti la suprafata
Daca nu s-ar colecta aceasta taxa probabil ca apa de ploaie ar balti :giggle:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)
"apa de ploaie" gratyela gratyela Bun gasit si scz daca nu am postat acest subiect \"unde trebuie\" .As dori sa va intreb daca astazi 17 Noiembrie 2010 exista o lege care reglementeaza plata ... (vezi toată discuția)
Legalitatea/obligativitatea apei de ploaie radita radita Stimati colegi, as dori sa-mi impartasiti opiniile dvs din punct de vedere juridic a obligatiei impuse societatilor comerciale (speta mea), si nu numai ,de a ... (vezi toată discuția)