avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate cip_ank

Activitate cip_ank

Răspuns la discuția dezbatere succesiune
multumesc pt. raspuns. as mai vrea sa stiu daca mama a decedat in 2012 eu afland in 2013 in noiembrie daca ma mai incadrez
Buna ziua, in urma decesului mamei fratii si surorile mele au dezbatut succesiunea nedeclaranduma si pe mine la emiterea certificatului de mostenitor eu nefiind in tara. as vrea sa stiu in ce termen pot cere in instanta anularea certificatului de mostenitor si daca dupce obtin in instanta calitatea de mostenitor pot insraina drepturile mele prin donatie,vanzare sau alta modalitate fara a se face iesirea din indiviziune altei persoane. va multumesc
buna seara din 20004 lucrez la o firma privata de transport intern iar in urma cu 10 zile patronul mi-a cerut sa-mi dau demisia intrucat a angajat alta persoana. i-am cerut acestuia sa-mi dea somaj la care mi s-a spus ca nu stie cum se procedeaza si daca nu-mi dau demisia i-mi desface contractul de munca cu litera I .solicitandu-i o adeverinta de salariat fiindu-i necesara la medicul de familie acesta mi-a eliberat o adeverinta datata cu data de 10 ian 2010 din care reiesa ca sunt ajgajat din sept. 2009 cu un salar de 700 net. mentionez ca merg zilnic la locul de munca,nu mi-am dat demisia si nici vreun preaviz nu am primit. I -mipoate desface contractul de munca? ce pot sa fac in acest caz?ma poate sfatui cineva? multumesc anticipat