avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate jery

Activitate jery

Răspuns la discuția Accident motocicleta
Buna ziua
Am depus apelul . Imi spuneti va rog in cat timp se trimite hotararea jud cu motivatiile respective ?
Multumesc
un avocat bun este acel avocat care in primul rand isi respecta clientul , care trateaza problema clientului cu cea mai mare seriozitate , care se zbate si face orice ii sta in putere din punct de vedere profesional sa isi ajute clientul....un avocat bun este un avocat de cuvant ,serios ,sincer,respectuos,parolist , bun cunoscator al legilor
un avocat bun este ...un avocat care in fata instantei isi sustine clientul cu multa tarie , care cerceteaza si se agata de orice fir de ata pt a-si ajuta clientul
un avocat bun este acel avocat care se multumeste si isi aprecieaza in mod real munca , nu profita de situatia clientului si ii cere o suma enorma de bani .
pt mine un avocat daca isi indepliniste toate cele scrise mai sus , si din pacate setinta nu ar fii in avantajul meu ....ramane tot un avocat bun ( poate va mirati ca spun asta ) pt ca nu este el vinovat de pronuntarea instantei . ( repet daca se tine cont de tot ceea ce am scris mai sus ) .
Multumesc . Dar pana sa se proununte hotararea nu s-a tinut seama de recidiva ?Credeti ca situatia se poate schimbat in apel ?

am aflat ca Y pe langa condamnarile care le-a avut ( a condus fara permis si a condus sub infl bauturilor alcoolice peste limita egala ) mai a avut doua condamnari pt furt calificat .:O:O:O
Cand se ia in calcul '' recidiva ''?.......se poate vb aici de recidiva ?
dle doberv ....este clar ca nu a fost ceva cu intentie ..doar '' din culpa '' inseamna fara intentie , daca ar fii fost sa se ia lucrul asta in considerare atunci politia trebuia sa nu mai il trimita in judecata , nu ? Ziceau atunci ...da domne dl Y nu vrut , gata ...s-a intamplat si asta e , dar ce spune legea ??? raspunzi in fata legii si daca nu ai vrut ........ai gresit si raspunzi pt faptele tale .
Daca instantele considera ca lucrurile nu s-au intamplat asa....de ce mai exista politie , procurori si toate cele ? Sa mearga direct instanta la fata locului si sa judece cazul pe loc si sa dea verdictul!
Pacat de tara asta ...pacat de noi ceilalti cu frica lui d-zeu si cu bunul simt !
Multumesc dna av gabriela ....asa este nu poate fii acuzat ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice , cu toate ca politia are alta parere , de aceea a specificat in expertiza ca ...'': daca Y nu consuma bauturi alcoolice si nu ar fii virat fara a se asigura nu se mai producea accidentul ...'', dar asa cum ati zis si dvs asta nu inseamna ca este absolvit de vina in totalitate . O sa revin cu amanunte si am sa va spun si motivatia .

Astept in continuare parerile dvs .
Credeti ca situatia se poate schimbat in apel ? Oare mai da careva importanta la ceea ce se intampla in tara asta?

Multumesc
Multumesc ....da vom face apel cu siguranta , vom merge si la CEDO daca va fii nevoie ! Eram ( sunt ) curioasa sa aflu si alte pareri ....
Imi pare rau pt ce vi se intampla ....sunt perfect de accord cu dvs ...traim intr-o tara josnica unde daca ai bani si pile totul iti sade la picioare ! Dc sa isi bata ei capul si sa stea sa judece ? instantele se pronunta cum au chef ...sau cum bate vantul , cine stie ?! ne vom confrunta mereu cu aceasta nedreptate , mergeti pana la CEDO este dreptul dvs .
Multumesc !
Asteptam motivatia ( inca nu a depus hotararea )......suntem tare curiosi care va fii aceea !