Va multumesc mult pentru raspunsul prompt.
Deci nu trebuie sa-mi fac poze ca sa le depun la dosar si nici nu trebuie sa completez o cerere la calculator la care sa atasez o poza?
Imi expira carnetul de soferi intr-o luna. Va rog, stie cineva care ar fi pasii care trebuiesc urmati astfel incat sa-mi reinoiesc permisul?
-Trebuie facuta fisa medicala?
-Fisa o iau de la docotrul de familie si o completez la o clinica care poate face o astfel de fisa?
-Pot trimite documentele online?
Va rog mult sa ma ajutati cu mai multe informatii in ceea ce priveste:
-ce acte sunt necesare pentru radierea unui PFA suspendat acum 3 ani.
- care este tariful acestei operatiuni.
Stau in Bucuresti, iar PFA-ul este inregistrat in Prahova si as vrea sa am cat mai multe detalii inainte sa ma duc la Registru Comertului, in ideea sa nu ma intoarca din drum ca imi lipseste un act si sa fiu nevoita sa fac drumuri in plus.
Multumesc anticipat
Multumesc frumos.
Aceste contributii impozit si sanatate se platesc la profit, adica ce reiese din contabilitatea in partida simpla venituri-cheltuieli?
Acest tip de contabilitate se poate face de oricine sau este nevoie de un contabil?
Buna ziua
Am un PFA suspendat de anul trecut. Acum as vrea sa-l redeschid si sa adaug un nou cod CAEN. Acest cod CAEN (inchirieri auto) nu se inscrie la norma de venit, fapt pentru care probabil va trebui sa tin niste registre de venituri si cheltuieli.
Va rog mult daca puteti sa-mi spuneti si mie ce implica un astfel de PFA ca dari la stat. Mentionez ca in acelasi timp sunt si angajata cu contract de munca.
Nu stiu cum functioneaza un astfel de PFA.
Multumesc anticipat.
O saptamana excelenta!
Multumesc, informatiile sunt foarte valoroase.
Mai am doua intrebari.
1) contractul de comodat este unul tip, sau pot folosi si unul gasit pe internet?
2) actul de mostenitor, avizele de constructie, actul de propietate al terenului imi trebuie in copie legalizata?