avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate gabi_75

Activitate gabi_75

As vrea sa stiu daca pot sa fac urmatorul lucru: am o companie de taxi si vreau ca in societatea mea sa intre un nou asociat. Dupa aceea doresc sa impart societatea in doua. Se poate acest lucru? Cum pot face si cam care ar fi taxele si onorariul avocatului.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema destul de delicata.
In ianuarie 2008, am cumparat un apartament intr-o vila de la marginea Bucurestiuluide la un constructor care a facut totul pe persoana fizica. Toate frumoase, s-a semnat contractul de v-c( un contract standard),p-v de receptie, dar dupa aceea au inceput sa apara probleme la imobil, respectiv in iarna urmatoare a inceput sa apara igrasia, crapaturi destul de serioase la imobil s.am.d. L-am notificat pe dl respectiv anul trecut in 2009 iar el desi in notificare scria sa vina la o anumita ora si data a venit in alta zi cand era doar un vecin acasa si a spus ca s-a interesat la niste firme mari de avocatura care i-au spus sa stea linistit pt ca in contract nu scrie ca el ar fi dat vreo garantie si ca semnandu-se p-v de receptie in care scrie ca totul e predat in stare perfecta de functionare , noi neavand nicio sansa sa -l facem sa raspunda in vreun fel.
Astazi l-am contactat telefonic pe acest domn si mi-a dat acelasi raspuns.
Dvs ce parere aveti? Avem vreo sansa daca il actionam in judecata? Mai suntem in termen?
Va multumesc.
Răspuns la discuția O solutie, va rog...
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt =D>
Răspuns la discuția O solutie, va rog...
Si in caz ca nu se stie cine este tatal? La rubrica tatal copilului este scris ,,natural".
M-am casatorit cu o fata care are dintr-o relatie anterioara un copil. Pe certificatul de nastere al acestuia la rubrica tatal copilului scrie,,natural", As dori sa trec copilul pe numele meu. Care ar fi solutia si ce demersuri ar trebui sa fac?
Va multumesc frumos.
Nu a raspuns concret la expertiza deoarece nu a identificat imobilul daca face sau nu parte din alt imobil . Acest supliment la expertiza se face tot de acest expert sau acesta va fi inlocuit?
Buna seara,
Vreau sa stiu va rog ce se poate face daca expertul raspunde intr-un final(adica dupa un an si ceva) la obiectiunile facute dar acest raspuns nu este clar absolut deloc. Pot cere inlocuirea acestuia si efectuarea unei noi expertize? In ce conditii?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Expertiza topo cu nabadai
Va multumesc pentru raspuns. =D>
Am un dosar avand ca obiect ,,uzucapiune". S-au administrat toate probele si s-a ajuns la expertiza topo care s-a efectuat dar cu foarte multe discrepante. D-na avocat care ma reprezinta a facut obiectiuni la expertiza respectiva iar experta nu mi-a raspuns de un an de zile la obiectiuni. Am contactat-o telefonic de mai multe ori iar acum in sfarsit mi-a spus ca sa ne intalnim sa imi dea raspunsul la obiectiuni si eu sa il dau avocatei ca sa il dea instantei avand in vedere ca mai sunt doar doua zile pana la termenul de judecata. Intrebarea mea este daca e normal sa imi dea raspunsul la obiectiuni pe strada si ce pot face in acest caz? Va multumesc.
Am suspendat activitatea firmei in decembrie. Ce trebuie sa fac ca sa o reactivez si cat ar fi taxele la Registrul Comertului.? Va multumesc anticipat pentru raspuns