avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate ionela86

Activitate ionela86

Răspuns la discuția ajutor va rog
cred ca m-am exprimat gresit,casa este a fostei lui sotii,el nu are contract de inchiriere doar un act de mana facut intre ei prin care ea ai permite sa stea in casa ,ea locuieste momentan in alta parte.
Discuție ajutor va rog
Locuiesc cu iubiltu meu in casa fostei lui sotii.Casa ai apartine cu acte legale.A aflat ca locuiesc si eu in casa.Poate sa ma dea in judecata pentru violare de domiciliu?Nu am si nu cred ca voi avea acordul ei vreodata si nu am nici act de inchiriere.
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Am inteles.
Mai este o problema,din cate am aflat ea are o casa mare si un serviciu de 8 ore,dar tatal ei nu vrea sa o lase in vizita la mama ei,vrea mai intai sa ceara reincredintarea.Cum poate sti un copil ce viata ar avea daca nu cunoaste alternativa?Cert este ca ambii parinti asi iubesc copii la fel de mult si ar vrea tot ce este mai bun pentru ei.Asta se vede clar.
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Da, cu toate astea nu suntem oficial impreuna............Intrebarea mea era daca are sanse sa obtina reincredintarea,cea micaare 12 ani si pana si eu stiu ca ar trebui sa stea alaturi de mama,cel mare va implini in curand 18 .
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Dealtfel ea nu are nimic impotriva ca vacanta de vara copii sa o petreaca aici.
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Din nefericire nu are drept de vizita,el nesolicitand nici un drept in timpul divortului.Atunci vroia doar sa se termine tot ca sa putem fi impreuna.
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Asta este un pic mai greu parintii lui locuiesc in alt oras,iar noi nu suntem oficial impreuna.In plus lucreaza 24 cu 48 asta inseamna ca nu poate supraveghea copii 24 de ore.
Răspuns la discuția ajutati-ma cu un sfat
Am inteles.Ce sanse ar avea sa obtina reincredintarea din moment ce nu are o casa a lui iar ea are deja doua.El plateste pensie alimentara dar ea trimite pensia inapoi in plus locuim in casa ei prin bunavointa ei.
Traiesc cu un barbat de 8 ani,de 3 ani el a divortat,are 2 minori aflati in custodia fostei.Ea a plecat in strainatate unde lucreaza si si-a cumparat o casa.In urma unei intelegeri intre ei copii locuiesc cu noi in apartamentul aflat pe numele ei.Acum ea vrea sa duca minorii in strainatate,ce sanse are el sa obtina reincredintare in cazul in care ea are hotarare judecatoreasca si si irevocabila privind custodia.Poate sa scoata copii din tara fara acordul tatalui?