avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate danielaratcov

Activitate danielaratcov

Va multumesc pentru lamurire si pentru promptitudine.
Buna ziua,sunt asociat cu 50%,iar sotul meu este asociat-administrator cu 50% in acasta societate.
Anul trecut mi-a spus sa nu mai merg la firma ca nu am ce face ,am acceptat mai mult pentru ca de fiecare data cand mergeam la firma ma jignea in fata angajatilor,nu se consulta cu mine, lua singur deciziile, iar acum sustine ca are dovezi ca nu am fost la firma si ca face un consiliu si ma da afara din societate.Vrea sa divorteze dar inainte de divort vrea sa ma excluda din firma.Nu stiu daca este legal ce face tocmai de aceea va rog sa-mi spuneti ce sa fac.Va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva acum.Multumesc.
buna ziua
am o intrebare . in data de 21 08 2009 in sedinta publica in urma unui proces de divort s-a hotarat sa achit pensia de intretinere in cuantum de 25 % din salariul de baza minim brut pe tara incepand cu data introducerii actiunii,respectiv 28 04 2009 si pana la implinirea de catre minor a varstei de 18 ani. intrebarea mea este ; ce valoare trebuie sa achit si daca trebuie sa achit integral suma. mentionez ca in prezent nu sunt salariat si nu am nici un venit de 1 an. multumesc