avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate Lilyushkiss

Activitate Lilyushkiss

Buna seara ! Am si eu o mare nelamurire cu care sper sa ma puteti ajuta. Am un copil de 1 an si 1 luna, si iau o indemnizatie+alocatie de 800 ron ( respectiv 600 + 200). Indemnizatia imi revine pentru ca sunt studenta la zi ,nu pentru ca as fi lucrat 12 luni inainte sa nasc. Ceea ce vreau eu sa stiu este daca vreau sa ma angajez acum cu contract inregistrat, inceteaza sa imi vina indemnizatia+alocatia? Multumesc
Daca nu s-ar afla la control( in ideea ca nu mi s-ar cere radiografie sau ceva care sa nu pot face din cauza sarcinii) eu ma gandeam sa anunt dupa perioada de proba de 30 de zile( desi contractul a fost semnat,deci teoretic sunt angajata) ,pentru ca sa fie mai putine sanse sa fiu data afara..
Multumesc pentru raspunsuri..
Ma gandeam sa dau un mail ( ca nu am nici un tel) si sa anunt acolo ca as fi insarcinata,inainte de analize.
Credeti ca e mai bine sa astept sa ajung acolo si cand mi se va cere sa fac radiografia, va trebui sa spun?
Ideea e ca am semnat contractul dar primele 30 de zile sunt de proba ca peste tot deci daca afla, ma gandesc ca ar putea sa ma dea afara?
Ce ma sfatuiti?
Sa anunt inainte de medicina muncii sau sa astept la doctor?
Buna ziua!
As dori sa stiu daca sunt insarcinata in 14 sapt (dar nu se vede deloc) daca ma pot angaja?
Am fost astazi sa semnez contractul si mi-a spus ca urmeaza sa ma duc la Medlife pentru medicina muncii.
Stie cineva in ce constau examinarile?
Trebuie sa spun ca sunt insarcinata?daca va trebui sa imi faca radiografie,voi fi nevoita sa spun ca sunt insarcinata..
Va scrie in fisa acest lucru?
Exista posibilitatea ca in urma controlului , sa nu mai fiu acceptata?
Multumesc