avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate kriztyy

Activitate kriztyy

buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost controlat si cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,81 in aerul expirat .dupa recoltarea probelor de sange a rezultat o alcolemie in sange de 1,55 si a doua oara 1,35.mi-a fost intocmit dosar penal si in data de 05 04 2012 trebuie sa ma prezint in instanta .imi poate spune cineva ce masuri se pot lua in privinta mea si dak mai pot da de permis iar...e prima abatere si nu am facut accident sau am incalcat regulile de circulatie ,singura problema alcoolul,va multumesc
am 26 de ani si dispun de 25 ha pamant agricol (prin concesiune)pe o perioada contractuala de 10 ani...nu dispun de utilajele necesare pentru a lucra acest pamant,,,ce va fii insamantat cu grau,porumb si cartof......intrebarea mea este urmatoarea:pot dispune de fonduri europene pentru a-mi procura utilaje pe aceasta perioada de timp si de ce acte am nevoie pentru a dispune de acesta fonduri.va multumesc
Răspuns la discuția certificat urbanism
mi sa spus ca nu exista risc de inundatie mi sa dat certificatul de urbanism ,am procurat avizele necesare care erau mentionate in certificat cu exceptia unui singur aviz. cel de la protectia apelor care mi-au spus ca este zona inundabila .deci nu imi pot procura autorizatia de constructie .ma puteti sfatui cum sa procedez in situatia de fata ca sa nu raman cu banii pierduti ?plus ca cei de la apele romane mi-au zis sa construiesc un zid protector de jur imprejur ca sa imi elibereze avizul ,dupa ce am facut acest zid tot nu mi-au dat avizul .am vreun castig de cauza in situatia data ?
ti se elibereaza certificatul de urbanism daca zona in care vrei sa construiesti prezinta risc de inundatii?