avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat urbanism

ti se elibereaza certificatul de urbanism daca zona in care vrei sa construiesti prezinta risc de inundatii?
Cel mai recent răspuns: kriztyy , utilizator 18:04, 12 Februarie 2010
Certificatul de urbanism se elibereaza oricum, are in principiu rol de informare. Insa in acest document se vor mentiona orice eventuale "probleme" ale terenului in cauza, mai ales daca se intentioneaza constructia unei locuinte.
mi sa spus ca nu exista risc de inundatie mi sa dat certificatul de urbanism ,am procurat avizele necesare care erau mentionate in certificat cu exceptia unui singur aviz. cel de la protectia apelor care mi-au spus ca este zona inundabila .deci nu imi pot procura autorizatia de constructie .ma puteti sfatui cum sa procedez in situatia de fata ca sa nu raman cu banii pierduti ?plus ca cei de la apele romane mi-au zis sa construiesc un zid protector de jur imprejur ca sa imi elibereze avizul ,dupa ce am facut acest zid tot nu mi-au dat avizul .am vreun castig de cauza in situatia data ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionarea unui teren Codrinel Codrinel Îmi doresc sa concesionez sau sa iau in folosință un teren pe malul muresului in Arad, este o zona inundabila. As dori sa stiu ce sanse sunt sa il iau si la ... (vezi toată discuția)
Mai pot construi casa conform certificatului de urbanism? Mihai2008 Mihai2008 Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)
Distanta minima dintre vecini adrianciulei1970 adrianciulei1970 Intentionez sa extind casa.Sa \\"lipesc\\" de ea o camera.E vreo restrictie de distanta intre linia verticala determinata de extremitatea acoperisului meu ... (vezi toată discuția)