avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta minima dintre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta minima dintre vecini

Intentionez sa extind casa.Sa "lipesc" de ea o camera.E vreo restrictie de distanta intre linia verticala determinata de extremitatea acoperisului meu si gardul vecinului?Daca da cat trebuie sa fie distanta minima?Ferestre sau usi intre gardul lui si zidul meu nu voi face.
Cel mai recent răspuns: adrianciulei1970 , utilizator 11:10, 17 Octombrie 2012
Solicitati certificatul de urbanism si o sa vedeti ce retrageri trebuie sa aveti fata vecin sau aveti de gand sa construiti fara autorizatie?
1.Locuiesc in zona rurala.E necesar Certificat de Urbanism?Daca da cine il elibereaza?
2.Se poate sa construiesc fara Autorizatie de Constructie?(aia costa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare constructie mine58 mine58 Buna ziua , As dori sa construiesc o casa la tara si as dori sa -mi spuneti care e distanta minima obligatorie fata de linia de hotar a propietarului ... (vezi toată discuția)
e nevoie de acordul vecinului pentru a pune geamuri la mansarda? ecomuller ecomuller Am si eu o dilema, stiind ca e voie sa pun veluxuri in acoperis fara sa intreb pe nimeni ma-m dus fain frumos si am comandat 2 , ajung cu ele acasacand , sa ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)