buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost controlat si cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,81 in aerul expirat .dupa recoltarea probelor de sange a rezultat o alcolemie in sange de 1,55 si a doua oara 1,35.mi-a fost intocmit dosar penal si in data de 05 04 2012 trebuie sa ma prezint in instanta .imi poate spune cineva ce masuri se pot lua in privinta mea si dak mai pot da de permis iar...e prima abatere si nu am facut accident sau am incalcat regulile de circulatie ,singura problema alcoolul,va multumesc
Daca sunteti la prima abatere veti primi o pedeapsa cu suspendare ! Puteti da pt permis dupa un an si o zi dupa ce se va da o hotarare definitiva si ierevocabila! Sfatul meu e sa va recunoasteti fapta si sa primiti cat mai repede o solutie! Eu ma judec cu ei pt aceias fapta de un an jumate!
Conteaza foarte mult ora la care ati condus si categoria de drum pe care ati condus!