avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate taut_maria

Activitate taut_maria

va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: sunt angajata a unei primarii din zona rurala din anul 2006 noiembrie ,iar in prezent avand studii superioare(terminate in anul 2009) si vechime de 6 ani sunt incadrata pe postul de Consilier Asistent Gradatia 1 ,iar in mana iau un salariu de 571 lei,lucru cu care nu sunt multumita.In urma unor discutii cu Secretariatul si Contabilitatea ,acestia sunt de acord sa ma reincadreze cu salariul potrivit grilei din care fac parte,dar nu sunt de acord sa -mi dea retroactiv drepturile ,decat pt 12 luni.Va rog sa-mi spuneti care este procedeul si mai ales daca ar trebui sa merg in instanta !
as dori sa stiu daca parintii unui copil nascut in strarinatate(Spania),dar stabiliti definitiv in tara,pot beneficia de alocatia complementara.Mentionez ca beneficiaza de cea de stat dar pentru cea complementara li se cer niste formulare(E411),dar nu li se spune ce sa faca cu ele.Multumesc anticipat!
Sunt angajata in cadru unei primarii pe postul de Referent Operator de Rol contractual ,si am terminat fac. de Management Financiar Contabil si as dori sa stiu daca pot beneficia de marirea salariala potrivit studiilor absolvite precum si de incadrarea in grila de salarizare corespunzatoare.Multumesc anticipat