avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAJORARE SALARIALA PENTRU STUDII SUPERIOARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAJORARE SALARIALA PENTRU STUDII SUPERIOARE

Sunt angajata in cadru unei primarii pe postul de Referent Operator de Rol contractual ,si am terminat fac. de Management Financiar Contabil si as dori sa stiu daca pot beneficia de marirea salariala potrivit studiilor absolvite precum si de incadrarea in grila de salarizare corespunzatoare.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 01:21, 13 Februarie 2010
Eu unul din cate stiu pot beneficia de marire salariala absolventi ai unei institutii de invatamant superior, incadrati pe posturile pentru care au obtinut diploma de licenta.
De exemplu in cazul dumneavoastra daca erati incadrata pe o functie de contabil, economist ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)