BIANCA IRINA a scris:
Nu stiu daca aveti cum sa verificati dar atentie ca patronul dvs sa nu aiba cumva 2 firme, una care aduce comenzi si are bani si are poate 2 angajati si pe cealalta unde sunt ceilalti angajati si nu are decat cheltuieli fara sa aiba venituri. Am auzit ca se cam practica si asa ceva! Ca sa aiba o firma curata pe care nu are datorii la stat.... etc. Succes!
Nu sunt singurul care a plecat din firma si nu a primit salariul asa ca m-am "asigurat" inainte si... avand access la reteaua de calculatoare a firmei mi-am bagat nasul prin niste documente unde am descoperit si o a doua firma avand angajati un administrator si un contabil, pana acum nu stiam despre ce este vorba dar acum am facut legatura si mai mult ca sigur asa este
Prima firma produce marfa, a doua are exclusivitate in a o comercializa si incasa banii. Din acesti bani se intorc la prima firma, conform contractului, suficienti bani cat sa ajunga pentru producerea altor marfuri, dar insuficienti sa acopere si salariile .
Avand in vedere toate acestea o sa incerc sa mai discut cu patronul , poate nu vom ajunge la tribunal si reusim sa rezolvam amiabil.
Multumesc de raspunsuri, au fost de mare ajutor.