de la executor am primit notificari in aprilie , mai si iunie si de atunci nu a mai facut nici un demers. Varul meu a mers la el si l-a amenintat ca vinde toata casa si ii da lui jumatate din bani, este posibil asa ceva? Si mai e o varianta, bunica mea are dreptul sa se razfandeasca si sa nu imi mai lase partea mea pe motiv ca nu imi indeplinesc obligatiile fata de ea? ce se intampla atunci? ma poate scoate din contract, chiar daca e pus sechestru asigurator pe 1/2 din casa ( prtea mea)?
Buna ziua, detin in proprietate o cota de 1/2 dintr-un imobil cu varul meu ( eu 1/2, el 1/2) obtinut printr-un contract de vanzare cumparare de la bunica noastra cu obligatie de habitatie viagera si intretinere. Avem obligatia sa o intretinem, sa ii punem la dispozitie tot ce inseamna intretinere ei ( masa, hrana , caldura, medicamente) si intram in posesia de fapt dupa decesul ei. Eu , in urma unui proces penal , datorez o suma de bani unei terte pesoane. Intrebarea mea este urmatoarea: cum pot fi eu executata silit pe partea mea de casa ( bunica mea e in viata si practic intru in posesia de fapt pe cota mea din casa dupa decesul ei)?
eu cu fratele meu detinem o proprietate in cote de 1/2 fiecare, de la bunicii nostri, cu clauza de intretinere si habitatie, si vreau sa stiu daca partea mea de 1/2 din acest imobil poate fi executata silit in urma unui proces . mentionez ca doar bunica noastra mai este in viata iar noi intram in proprietatea de fapt dupa decesul lor. poate cineva sa ma execute silit pe partea mea de imobil?
Sunt o mama care are in crestere un copil in varsta de 14 ani, iar de cateva luni nu am mai putut merge la serviciul pe care il aveam deoare am doi bunici foarte bolnavi si a trebuit sa ma maut cu ei pentru a-i putea ingriji. As dori sa stiu daca in afara de alocatia de stat se mai ofera si alt tip de alocatii pentru femeile aflate in situatia mea. Va multumesc!