avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita

eu cu fratele meu detinem o proprietate in cote de 1/2 fiecare, de la bunicii nostri, cu clauza de intretinere si habitatie, si vreau sa stiu daca partea mea de 1/2 din acest imobil poate fi executata silit in urma unui proces . mentionez ca doar bunica noastra mai este in viata iar noi intram in proprietatea de fapt dupa decesul lor. poate cineva sa ma execute silit pe partea mea de imobil?
Cel mai recent răspuns: mirang , utilizator 10:57, 5 Februarie 2013
Daca sunteti proprietar pe 1/2 din imobil,se poate dispune executare silita care necesita procedura complexa si de durata
dar bunica mea mi-a dat acesta parte de 1/2 cu o clauza de habitatie si intretinere, ce se intampla cu ea??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe cota 1/2 din imobil - este posibil? mirang mirang Buna ziua, detin in proprietate o cota de 1/2 dintr-un imobil cu varul meu ( eu 1/2, el 1/2) obtinut printr-un contract de vanzare cumparare de la bunica ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Mostenire - contestare contract intretinere vydy_remus vydy_remus Buna ziua, Bunicii aveau 3 proprietati: o curte cu 2 case si 2 terenuri (unul de 6000mp si altul de 4000mp). Bunicul a decedat acum 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)