avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate grace.lex

Activitate grace.lex

Am imprumutat unei pers o suma mare de bani. Pt k a refuzat restituirea am ajuns in instanta.
Am o hot def si irevocabila dar nu o pot investi cu formula executorie deoarece intre timp paratul a facut contestatie la executare si a invocat pe caile de atac exceptii de neconstitutionalitate. Dosarul aplecat la Bucuresti pt judecarea acelor exceptii. Eu am ramas cu hotararea pt ca nu o investetste nimeni pe motiv sa vina dosarul de la Bucuresti.
IIntre timp, paratul a instrainat bunurile pe care le are si mai a pastrat doar un teren, tocmai ca sa nu aiba u ce sa plateasca.
VA rog ajuta-ti-ma cum sa procedez.
DOresc sa nu vanda si acel teren ca sa pot sa am cat de cat siguranta ca imi voi recupera ceva din bani.
Lui trebuie sa i se dea cu titlu de sulta o suma mare din partea unei persoane care intre timp a decedat.
Pot obtine plata acelei sume eu?
MA ajuta cu ceva o ordonanata presedintiala.
VA multumesc mult pentru ajutor!
Răspuns la discuția magistrat sau grefier?
Multumesc mult pentru raspuns!:D
Răspuns la discuția Cand invatati?
Cum ati impartit materia? poate imi dati o sugestie..
Buna tuturor,

Doresc sa ma inscriu si la concursul INM din august si pentru Scoala Nationala de Grefieri? Se poate ? Actele trebuie depuse in original sau e suficienta copia dupa actul de studiu?
Răspuns la discuția examen definitivat cj
Multumesc. stie cineva cand se organizeaza concurs pentru definitivarea cj?
Eu sunt inscrisa in tr-un alt judet in UCJ si acolo am avut maestru care s-a ocupat de mine timp de 1 an pentru ca eram si angajata. Ce sa fac acum fiindca m-am mutat intr-un alt judet si nu mai lucrez. Unde ma adresez?Trebuie sa mai lucrez inca 1 an?
am lucrat ca si consilier juridic 1 an si apoi am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului timp de 2 ani. Doresc sa sustin examen pentru admitere in barou pentru categoria celor care au profesat juridic. Ce trebuie sa fac? Este nevoie sa dau intai examenul de definitivat in cj sau este suficienta vechimea de 1 an pe care o am ca si stagiar. ?
Multumesc mult !