E o intrebare pusa celor care au si serviciu si pe care ii preseaza timpul.Valabila si pentru cei care se pregatesc pt magistratura si inm...
Cum reusiti sa va impartiti timpul? Metode, sfaturi, despre cum sa ne organizam timpul- putin- ramas dupa toate celelalte...Invatati noaptea? Mai bine dimineata?
Orice sfat e binevenit.O zi buna si bafta tuturor.
cum putem si cum apucam ......
la servici printre randuri si alte activitati .... ( macar 4 pagini , tot e inainte .....)
dupa servici eu personal merg acasa la parinti , mi-am lasat copilul sa stea acasa la noi in mediul lui cu jucariile si toate chestiile personale , stau vreo 3-4 ore dupa care .... merg acasa si ma ocup atat cat mai apuc de copil.... printre puzzell-uri , baie , si restul activitatilor mai citesc cate o cauza CEDO si eventual mai fac cate o grila ....
noaptea e prea scurta la mine - de la 24 la 06 asa ca nu-mi mai permit sa o pierd si pe asta
sambata si duminica cand nu mai merg la job , ma trezesc de la 4 , stau pana la 7 acasa la mine , dupa care ( inainte de a se trezi BB plec la parinti si stau pana pe la 15 , 16 .... dupa care ..... acasa )
cam asta e .... fiecare cum se descurca , ideea e sa "te descotorosesti " de copil . copii daca il ai ....
ori pleci tu , ori pleaca el
cine poate si-si permite sa mai piarda si noaptea ..... e si asta o varianta dar , ziua tr sa poti sa dormi sau sa fii lasat sa dormi ....
Wow! sunt impresionata. Cum rezisti? Vezi sa iei niste fier sa previi anemia din lipsa de somn, banuiesc ca bei cafea industrial.Si eu cam tot noaptea invat, pe la munca daca prind o ora - doua, dar merg din ce in ce mai prost cu invatatul. In ultima vreme, nu am mai rezistat sa stau noaptea sa invat.
impresionant, intr-adevar pt cei care mai au si copii! si eu care ma plangeam ca nu-mi ajunge timpul din cauza serviciului, care imi diminueaza sau chiar imi eliminica uneori timpul pt invatat! asta e, fiecare cu norocul sau cu incercarile lui...cred ca cei mai avantajati sunt somerii sau cei care isi permit sa-si dedice timpul numai pt cauza asta si sunt sprijiniti.
am scris mesajul asta pt a-i admira sincer pe cei care mai au si copii si serviciu, scuzele mele daca am mai strecurat si plangeri personale la adresa sortii....sunt romanca, pana la urma!:D
Si eu ca si Engfull, cu servici si 2 copii, unu de cresa si unu de clasa I. Invat la servici, duminica dimineata cand toti dorm, fac grile seara cu copiii bazaind in jurul meu.
Si eu sunt de parere ca, in mod categoric, ai nevoie si de un strop de noroc.
Dati-i bataie, eu azi la servici nu am apucat mai nimik sa citesc asa ca vreau acum sa recupar, macar 4 pagini :(