avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cand invatati?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cand invatati?

E o intrebare pusa celor care au si serviciu si pe care ii preseaza timpul.Valabila si pentru cei care se pregatesc pt magistratura si inm...
Cum reusiti sa va impartiti timpul? Metode, sfaturi, despre cum sa ne organizam timpul- putin- ramas dupa toate celelalte...Invatati noaptea? Mai bine dimineata?
Orice sfat e binevenit.O zi buna si bafta tuturor.
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 10:25, 19 Februarie 2010
Va admir din suflet pentru mobilizarea voastra si mai ales pentru determinare.Uneori e atat de greu sa te concentrezi numai pe invatat, cind ai o sumedenie de probleme, parca e mai important sa le vezi pe celelalte rezolvate ...iar cand mai depind si altii de tine, esti stalpul familiei- ca mine, femeie, 41- e foarte dificil.
Cu impartitul materiei astept si eu sugestii de la cei ce au promovat si de la cei ce se incadreaza in timp.Bafta, tinem legatura.
grace.lex a scris:

Cum ati impartit materia? poate imi dati o sugestie..

Nu exista o reteta, cred ca fiecare isi cunoaste modul de invatare, si mai ales cat timp poate sa aloce zilnic fara sa ajunga la supra-saturare... La data publicarii socoteam nr de zile si apoi imi stabileam impartind pe zile materia... asa aflam exact cat timp pot sa aloc fiecarui an de civil in parte repectiv procedura si apoi penal si procedura, pentru cedo si organizare in zilele in care terminam mai repede de citit civil sau penal... fara a aloca zile special pt aceste materii... doua luni inainte spre ex aveam o luna si o saptamana civil si proced si 3 saptamani penal si proced penala... succes
impartirea materiei depinde f mult de timpul detinut personal si mai ales de preferintele pt materii. din pctul. meu de vedere e mai bine sa inveti cu drag si spor la materiile care iti plac mai mult si apoi sa le urmezi si pe celelalte. zic asta din considerentul ca oricum materia mai "grea" automat iti ia timp mai mult decat invatarea materiilor mai accesibile pt tine. parerea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere magistratura noiembrie 2009 andreiajuridic andreiajuridic S-a inscris cineva la examen? Cum stati cu invatatul/repetatul? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere magistratura anasm anasm Salut, m-am hotarat si eu sa dau examenul acesta, despre care multi spun ca e monstruos. As dori sa stiu opiniile celor care au fost admisi. Eu intentionez ... (vezi toată discuția)