avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistrat sau grefier?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistrat sau grefier?

Buna tuturor,

Doresc sa ma inscriu si la concursul INM din august si pentru Scoala Nationala de Grefieri? Se poate ? Actele trebuie depuse in original sau e suficienta copia dupa actul de studiu?
Cel mai recent răspuns: grace.lex , utilizator 12:49, 16 Februarie 2010
actele se depun in copie legalizata sau certificata, deci sigur te poti inscrie pentru ambele examene.
Multumesc mult pentru raspuns!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)
nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)