avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Ce este copia certificata pentru conformitate?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Ce este copia certificata pentru conformitate?

Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele:
-certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate;
-actul de identitate, in copie certificata pentru conformitate;
-diploma de licenta, in copie legalizata, sau adeverinta provizorie;
-chitanta de plata a taxei de inscriere;
-certificatul de cazier judiciar;
-certificatul de cazier fiscal.
Ce este acesta copie certificata pentru conformitate si unde se poate face? Este unul si acelasi lucru cu o copie simpla legalizata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ayaz , utilizator 18:52, 29 Iunie 2010
copie conform cu originalul te semnezi pe ea si scrii conform cu originalul
Daca ai copia legalizata nu mai e nevoie sa te semnezi tu pe ea,cel putin eu asa stiam...sper sa nu ma insel :)
Intrebare pusa de o persoana care doreste sa sustina examenul de admitere in magistratura...Ce este copia certificata pentru conformitate?
Este posibil?
Intrebarea este retorica....
Florentina_A a scris:

Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele:
-certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate;
-actul de identitate, in copie certificata pentru conformitate;
-diploma de licenta, in copie legalizata, sau adeverinta provizorie;
-chitanta de plata a taxei de inscriere;
-certificatul de cazier judiciar;
-certificatul de cazier fiscal.
Ce este acesta copie certificata pentru conformitate si unde se poate face? Este unul si acelasi lucru cu o copie simpla legalizata? Multumesc!

copia certificata pentru conformitate a actelor de mai sus inseamna fotocopiile acestora (xerox) pe care le vei prezenta la inscriere alaturi de originale, iar persoana care te va inscrie va constata legal conformitatea (corespunderea) cu originalul prezentat.
copie legalizata se face la notar!
....copie certificata pt conformitate de candidat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte inscriere inm kalula kalula Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acele copii certificate pentru conformitate de candidat. In ce constau? Mai bine zis , ce trebuie scris ? si unde ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea legalizarii fotocopiilor dupa ci castelano castelano sunt obligat cumva prin lege sa legalizezi o fotocopie dupa un act de identitate(C.I)?,mentionez ca :fotocopie facuta de ei, cu aparatul propriu al firmei in ... (vezi toată discuția)
nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)