avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate khyana84

Activitate khyana84

Răspuns la discuția mi se cere demisia...
Va multumesc ptr. raspunsurile si sfaturile oferite, dar mai exact v-as ruga sa ma invatati cum anume as putes scrie negatia aceasta ptr a nu avea probleme si ptr. a putea benefici de somaj.. Va multumesc si astept raspunsul dvs!
Buna seara
Am si eu o problema... vor sa ma dea afara fara sa-mi acorde somaj... in cele din urma mi-au dat doua variante :
a) sa-mi dau demisia ...altfel imi desface contractul indisciplinar
b) imi acorda somaj dar imi schimba functia din agent de vanzari in paznic ... sau sa dau o negatie de genul ca nu mai vreau sa mai ma reangajez in cadrul firmei(aceste negatii sunt legale?)
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Răspuns la discuția nu vor sa ma dea in somaj
va mltumesc ptr raspuns!
mai exact imi cere sa-mi dau demsia altfel imi desface contractul indisciplinar... ei vor sa angajeze pe altcineva in locul meu... acum m-au sunat si mi-au propus sa-mi schimbe incadrarea din agent de vanzari in paznic si abia apoi sa-mi dea somaj...
sau a doua varianta sa fac o negatie cum ca nu ma mai angajez la ei...
ce pot face?
buna ziua,
am si eu o mica problema... vor sa ma dea afara dar nu vor sa-mi acorde ajutorul de somaj... mai exact nu vor sa-mi completeze actele ptr a putea beneficia de somaj... eu lucrez cu contract individual de munca la ei de 6 luni..iar in ultimii 2 ani am lucrate 12 luni... va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!