avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate diabus

Activitate diabus

Discuție liniste publica
Buna seara,
Va cer un sfat in legatura cu dreptul la liniste in locuinta; vecinii (casele avand un perete comun) au facut un fel de club, fara acceptul nostru in calitate de vecini. Linistea noastra s-a dus, cosmarul dureaza din noiembrie 2010 (muzica de discoteca). Am facut multe demersuri, plangeri la organele de politie, la primarie, la garda de mediu, am apelat de multe ori la serviciul 112. Constant cu stupoare ca suntem singuri...in puterea noptii (acum este ora 02,14 si e o muzica de discoteca in toata casa), ne simtim asaltati de-a dreptul in casa noastra; vibratiile muzicale parca te violeaza, este de necrezut, a fost si 112...eu mai am incredere totusi.
Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in legatura cu posibilitati de restabilire a linistii in casa mea. Va multumesc
Răspuns la discuția CAS la cabinet individual medical
Va multumesc, doamna Gabriela Pintea!
Buna! Am un cabinet de optica medicala, dar am si o pensie de invaliditate de 355 Ron (dgn. de tumora operata) nerevizuibila, gradul II (doi) si as vrea sa stiu daca voi avea obligativitatea sa platesc CAS (nemaifiind cu carte de munca). Multumesc, cu bine.