La decesul bunicii am intampinat o problema in ceea ce priveste faptul ca bunica are alt nume diferit de al fiului sau (tatal meu). Numele bunicului a fost schimbat dintr-o eroare in perioada celui de al Doilea Razboi Mondial si prin urmare a fost schimbat si numele bunicii, insa fara a fi schimbate si numele copiilor lor.
De la Primarie nu am primit niciun document justificativ care sa ateste faptul ca defuncta este mama tatalui meu si apare o neconcordanta intre actul de deces si certificatul de nastere al tatalui meu.
Va rog sa ma ajutati sa aflu care sunt pasii de urmat pentru a demonstra cele ce am relatat mai sus.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs!
Da, asa este a fost implicat intr-un accident cu pagube materiale fara a avea permis de conducere si este inca in perioada de proba acordata la condamnarea cu suspendare despre care am vorbit mai sus. Pot sa va spun ca putin mai devreme l-am vazut la volanul masinii sale conducand fara nicio grija.
Parerea mea este ca intr-adevar suntem in tara nimanui.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi de rezolvare a acestei probleme.
Este posibil ca o persoana care nu a avut niciodata carnet de conducere, a fost prins , a mintit in legatura cu identitatea folosind identitatea fratelui sau plecat din tara, i s-a intocmit dosar penal in urma caruia a fost codamnat la 8 luni cu suspendare si perioada de proba de 2 ani, sa fie implicat intr-un accident soldat doar cu avarierea autoturismelor si sa nu pateasca nimic?:(
Daca am certificat de mostenitor asupra unui apartament, care sunt pasii de urmat pentru evacuarea unei persoane care poseda un testament neinregistrat ce ii confera dreptul de folosinta al apartamentului pe perioada vietii?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.