gi-jane2 a scris:
Contul vi-l ștergeți singur și apoi aplicația. Iar de dezabonat, o puteti face oricând din contul google.
Nu luati in seama ce primiți, candva or sa înceteze.
Verificați încercând sa faceti alt cont condițiile de dezabonare, pt ca eu cred ca nu ati citit cu atenție condițiile. Asa ca asigurați ca nu ati fost de acord cu cine stie ce.
Pai asta am și făcut.. la o și sau 2 am cerut dezabonare și închiderea contului...am crezut ca să întâmplat asta pentru ca am verificat sa intru din nou și adresa mea de mail nu exista...asa scria în mesajul când am dat autentificare...apoi după câteva luni am primit o scrisoare de la o firma de avocați auer tell sau asa ceva ca asfi dator 45 de euro șiun formulr în care sa completez ca recunosc cca sunt dator...iar acum câteva zile primit un mail de pe acel site ca am de plata 300 ron nu știu câte luni de abonament pus penalizări...I îmi cer sa reactivez contul și sa plătesc acea suma ...ori nu vad de ce sa plătesc ceva ce am cerut sa fie anulat dar ei au continuat prelungirea abonamentului cu toate ca ei nu mai puteam întra pe acel cont...am făcut o sesizare către politie online și aștept un răspuns dacă nu vine o sa merg personal acolo . .acum am reprimit mail de la acea firma de avocatura ca ei au tot încercat sa ma simeze și ca nu am reacționat s declina decizia către clientul lor dacă mai continua sau nu ...e foarte ciudat