avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna! Am si eu o problema legata de un site de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna! Am si eu o problema legata de un site de matrimoniale ...

Buna! Am si eu o problema legata de un site de socializare..mai precis matrimoniale pentru seniori..am facut greseala ca in urma unor reclame aparute cand jucam un joc pe telefon sa apara acest site..am platit un abonament de 1 luna pe care l am inchis dupa 2 zile...am cerut inchiderea contului ..nu am primit nici un raspuns pana de curand cand incep sda imi vina pe email tot felul de amenintari de la o firma de recuperari creante ca am de plata o anumita suma..prima data am crezut ca sunt cu adevarat dator..am platit la contul indicat ..dar nimic..in continuare vin e-ailuri si scrisori..imi trimit formulare sa recunosc ca sunt dator ..m ar interesa care este o rezolvare pentru ca am incercat sa intru pe acel site dar nu mai figurez in baza lor de date si cu toate acestea primesc mailuri ca am abonament
Cel mai recent răspuns: aleo1106 , utilizator 17:02, 2 Februarie 2025
reclamatie la politie poate fii frauda
Contul vi-l ștergeți singur și apoi aplicația. Iar de dezabonat, o puteti face oricând din contul google.
Nu luati in seama ce primiți, candva or sa înceteze.
Verificați încercând sa faceti alt cont condițiile de dezabonare, pt ca eu cred ca nu ati citit cu atenție condițiile. Asa ca asigurați ca nu ati fost de acord cu cine stie ce.
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

gi-jane2 a scris:

Contul vi-l ștergeți singur și apoi aplicația. Iar de dezabonat, o puteti face oricând din contul google.
Nu luati in seama ce primiți, candva or sa înceteze.
Verificați încercând sa faceti alt cont condițiile de dezabonare, pt ca eu cred ca nu ati citit cu atenție condițiile. Asa ca asigurați ca nu ati fost de acord cu cine stie ce.

Pai asta am și făcut.. la o și sau 2 am cerut dezabonare și închiderea contului...am crezut ca să întâmplat asta pentru ca am verificat sa intru din nou și adresa mea de mail nu exista...asa scria în mesajul când am dat autentificare...apoi după câteva luni am primit o scrisoare de la o firma de avocați auer tell sau asa ceva ca asfi dator 45 de euro șiun formulr în care sa completez ca recunosc cca sunt dator...iar acum câteva zile primit un mail de pe acel site ca am de plata 300 ron nu știu câte luni de abonament pus penalizări...I îmi cer sa reactivez contul și sa plătesc acea suma ...ori nu vad de ce sa plătesc ceva ce am cerut sa fie anulat dar ei au continuat prelungirea abonamentului cu toate ca ei nu mai puteam întra pe acel cont...am făcut o sesizare către politie online și aștept un răspuns dacă nu vine o sa merg personal acolo . .acum am reprimit mail de la acea firma de avocatura ca ei au tot încercat sa ma simeze și ca nu am reacționat s declina decizia către clientul lor dacă mai continua sau nu ...e foarte ciudat
Buna ziua,

Este o problema des intalnită cu privire le siteurile de intalniri din strainatate, in special cele care se promoveaza la noi.

Prin 2023 am pățit la fel.

Am cautat pe net informatii si am gasit urmatorul articol care mi-a fost util:

[ link extern ]

Cum am rezolvat problema: am urmat sfaturile din articol, am cerut bancii sa-mi schimbe cardul bancar cu care plătisem astfel încât să nu-mi poata trage banii de pe el. Am blocat adresa de mail care imi tot trimitea mesaje de plata si atât.

Pe viitor ar fi bine sa evitați siteurile matrimoniale din strainatate sau macar citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare.

Eu nu am nimic de recuperat...am plătit ca am fost intimidat de o firma de avocați...dacă o fi reala...dar ei tor continua sa îmi ceara bani...din cont nu se pot scoate întrucât banca la care sunt a făcut înlocuirea cardurilor chiar dacă erau încă în termen..dar cum a scris cineva...prin faptul ca am plătit un abonament pentru 1 luna și am renunțat dupa 2 zile ...nu am primit nici o factura sau altceva ..deci ar fi un fel de evaziune fiscala de către cei care tot amenință pe cei care au renunțat la aceasta escrocherie

marturie a scris:

Buna ziua,

Este o problema des intalnită cu privire le siteurile de intalniri din strainatate, in special cele care se promoveaza la noi.

Prin 2023 am pățit la fel.

Am cautat pe net informatii si am gasit urmatorul articol care mi-a fost util:

[ link extern ]

Cum am rezolvat problema: am urmat sfaturile din articol, am cerut bancii sa-mi schimbe cardul bancar cu care plătisem astfel încât să nu-mi poata trage banii de pe el. Am blocat adresa de mail care imi tot trimitea mesaje de plata si atât.

Pe viitor ar fi bine sa evitați siteurile matrimoniale din strainatate sau macar citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am făcut un abonament pentru o lună pe un sait de ... Gică 72 Gică 72 Bună ziua,am făcut un abonament pentru o lună pe un sait de matrimoniale abonament care se prelungește automat, după prima plată efectuată nu am primit ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)