avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate doinita4

Activitate doinita4

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
avocatul nu poate nici sa pretinda nici sa accepte din partea unui alt avocat sau din partea vreunui terţ un onorariu, comision sau altă compensaţie pentru că a recomandat un avocat unui client sau a trimis un client la un avocat, excepţie fac cazurile în care în raporturile de conlucrare profesională se practică onorarii retrocedate pentru încredinţarea parţială sau totală a unei cauze. art.174 alin 1 şi 3 din statut.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
daniela_ionita a scris:

Buna,
Art. 1126 sunt precizate clasele de mostenitori care sunt sezinari: sotul supravietuitor, descendentii si ascendentii privilegiati. Eu inteleg ca sunt expres si limitativ prevazute...

Buna, sunt unii autori care considera sezinari si ascendentii ordinari, dar de regula cand sunt subiecte controversate la examene se corecteaza strict dupa cod.
Daca esti din Resita, cred ca ne cunoastem.
margaritoiu a scris:

Doinita sunt de acord cu tine. A fost o vanzoleala surprinzatoare. Nu spune nimeni ca ar fi ceva suspect, dar personal, daca as merge la buda, ceea ce nu s-a intamplat, in 2 minute as putea reciti atata cat sa prind cateva raspunsuri, iar daca mergi de 2 ori, ai rezolvat problema. In final, ai dreptate, nu e problema celor care isi vad de treaba si nu fac pe ei din senin. E problema altora si e regretabil ca astfel de lucruri se intampla pt ca e dificil de crezut ca un tanar de 20 si ceva de ani nu poate rezista 3-4 ore fara sa mearga la baie. Stiam ca bolile urinare incep mult mai tarziu. Trecand peste asta, mergem inainte si ne pregatim sa vedem ce ne mai asteapta....

Ai dreptate. Eu am fost in A1.Multa bafta in continuare.
A fost sub privirile ingaduitoare ale comisiei, doamna de la UNBR fiind si ea in sala, eu am preferat sa-mi vad de lucrarea mea si bine am facut , in definitiv fiecare se lupta cu subiectele nu cu ceilalti candidati. Doar ca nu mi-i se pare corect, atat.
Si eu am dat la Timisoara ,mi-e greu sa cred ca te apuca emotiile brusc , la 5 minute dupa ce s-au adus subiectele, a fost o vanzoleala continua nici nu te puteai concentra, mai ales ca erau cam aceleasi persoane care ieseau afara de cateva ori. Nu mi-a placut ca a venit o doamna supraveghetoare din alta sala ,, invitand " candidatii la toaleta cu semne mai mult sau mai putin discrete.Sunt convinsa ca o sa ma intalnesc cu cei care au raspuns gesturilor doamnei miercuri, in rest, bafta multa celor care dau examenul ,,pe bune".
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
va rog daca nu cer prea mult sa-mi trimiteti si mie sintezele la adresa doineaelena@yahoo.com.multumesc mult
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
va rog daca nu cer prea mult sa-mi trimiteti si mie sintezele prin email la doineaelena@yahoo.com.multumesc mult