elga50 a scris:
Deci mergeti intai la administrator si cereti sa va faca o copie xerox de pe ultimul tabel centralizator si ne putem lamuri daca ne raspundeti apoi la cateva intrebari. Asa...de pe forum, nu stim ce situatie o fi la Dv.. in bloc.
diseara rezolv acest aspect si revin sa va raspund la intrebari.
Si inca ceva. E posibil ca in luna decembrie sa se fi facut regularizarea intregului consum contorizat din anul trecut. Trebuia sa mai asteptati 1-2 luni sa vedeti daca se repeta figura cu suma enorma.
aici nu stiu. pe 1 ianuarie au facut prima citire la mine. a doua pe 1 februarie. a mai fost una pe 1 decembrie pe care am ratat-o.
daca ma gandesc bine ar insemna ca citirea de pe 1 dec a fost aferenta consumului din noiembrie si s-a reflectat in factura pe care am platit-o la finele lunii decembrie. apoi citirea din 1 ianuarie a reflectat consumul din decembrie (luna cu caldura) si reprezinta factura platita la sfarsitul lunii ianuarie.
asta ar insemna ca ceea ce au citit la 1 feb, este consumul din ianuarie si asta e ceea ce platesc acum.
ok, dar in decembrie am platit 157 ron si in ianuarie 350 ron. e practic imposibil sa sara consumul la dublu.