in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in care ma intrebat diverse lucruri despre el ...cati bani am vazut ca avea ,cu ce era imbracat.....apoi in 2006 am mai fost chemata din nou la o alta declaratie ...si am spus ca imi mentin declaratia....in 2009 decembrie am fost luata mai mult fortat de la locul de munca si dusa la parchet....ca au descoperit ei dinntr-o declaratie falsa data de fostul meu prieten la momentul ala (din razbunare probabi) cum ca eu as avea cunostinta de crima respectiva ...ca l-ar fi omorat patronul ...asta spune el in decalaratie...si acum sunt citata iar ....ajutati-ma pt ca nu mai stiu ce sa le spun ...am facut 2 teste poligraf ..ce as mai putea face? astazi am fost citata din nou spunandu-mi ca declaratiile anterioare nu mai sunt bune ...sa dau o alta declaratie.Am dat o alta declaratie la fel in care ma intrebat la sfarsit ...ce explicatie dau pt ca am avut reactie pe poligraf?....asta e tot.Intrebarea mea este ....pt ca o sa fiu chemata la o confruntare ...sa imi iau un avocat sau nu?...:( pt ca ei ma tot ameninta ca se apropie latul...ca o sa iau 5 ani pt marturie mincinoasa diverse chestii
in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in care ma intrebat diverse lucruri despre el ...cati bani am vazut ca avea ,cu ce era imbracat.....apoi in 2006 am mai fost chemata din nou la o alta declaratie ...si am spus ca imi mentin declaratia....in 2009 decembrie am fost luata mai mult fortat de la locul de munca si dusa la parchet....ca au descoperit ei dinntr-o declaratie falsa data de fostul meu prieten la momentul ala (din razbunare probabi) cum ca eu as avea cunostinta de crima respectiva ...ca l-ar fi omorat patronul ...asta spune el in decalaratie...si acum sunt citata iar ....ajutati-ma pt ca nu mai stiu ce sa le spun ...am facut 2 teste poligraf ..ce as mai putea face?#-o#-o#-o