in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in care ma intrebat diverse lucruri despre el ...cati bani am vazut ca avea ,cu ce era imbracat.....apoi in 2006 am mai fost chemata din nou la o alta declaratie ...si am spus ca imi mentin declaratia....in 2009 decembrie am fost luata mai mult fortat de la locul de munca si dusa la parchet....ca au descoperit ei dinntr-o declaratie falsa data de fostul meu prieten la momentul ala (din razbunare probabi) cum ca eu as avea cunostinta de crima respectiva ...ca l-ar fi omorat patronul ...asta spune el in decalaratie...si acum sunt citata iar ....ajutati-ma pt ca nu mai stiu ce sa le spun ...am facut 2 teste poligraf ..ce as mai putea face? astazi am fost citata din nou spunandu-mi ca declaratiile anterioare nu mai sunt bune ...sa dau o alta declaratie.Am dat o alta declaratie la fel in care ma intrebat la sfarsit ...ce explicatie dau pt ca am avut reactie pe poligraf?....asta e tot.Intrebarea mea este ....pt ca o sa fiu chemata la o confruntare ...sa imi iau un avocat sau nu?...:( pt ca ei ma tot ameninta ca se apropie latul...ca o sa iau 5 ani pt marturie mincinoasa diverse chestii
Nu mai dati nicio declaratie decat in prezenta avocatului. Conteaza ca declaratiile sa fie asemanatoare, mai ales ca a trecut o perioada foarte mare de timp .
Sustin sfatul de a va angaja avocat si de a nu mai da nicio declaratie si nici chiar de a onora orice chemare la organele de cercetare si urmarire penala, decat in prezenta acestuia. Testul poligraf este unul orientativ, fiind util si pertinent, iar nu concludent.
In orice tip de proces, iar in cel penal cu atat mai mult, toate probele ce au legatura cu cauza se vor analiza corespunzator de catre instanta de judecata, singurul decident asupra vinovatiei cuiva.
Am nevoie de un ajutor
vikiy
in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in ... (vezi toată discuția)