avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invatati-ma ce sa fac va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invatati-ma ce sa fac va rog

in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in care ma intrebat diverse lucruri despre el ...cati bani am vazut ca avea ,cu ce era imbracat.....apoi in 2006 am mai fost chemata din nou la o alta declaratie ...si am spus ca imi mentin declaratia....in 2009 decembrie am fost luata mai mult fortat de la locul de munca si dusa la parchet....ca au descoperit ei dinntr-o declaratie falsa data de fostul meu prieten la momentul ala (din razbunare probabi) cum ca eu as avea cunostinta de crima respectiva ...ca l-ar fi omorat patronul ...asta spune el in decalaratie...si acum sunt citata iar ....ajutati-ma pt ca nu mai stiu ce sa le spun ...am facut 2 teste poligraf ..ce as mai putea face? astazi am fost citata din nou spunandu-mi ca declaratiile anterioare nu mai sunt bune ...sa dau o alta declaratie.Am dat o alta declaratie la fel in care ma intrebat la sfarsit ...ce explicatie dau pt ca am avut reactie pe poligraf?....asta e tot.Intrebarea mea este ....pt ca o sa fiu chemata la o confruntare ...sa imi iau un avocat sau nu?...:( pt ca ei ma tot ameninta ca se apropie latul...ca o sa iau 5 ani pt marturie mincinoasa diverse chestii
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:26, 18 Februarie 2010
Sfatul meu este sa nu va impacientati, intrucat testul poligraf nu se poate lua in considerare ca si mijloc de proba daca nu este coroborat si alte probe. reactia dvs. ar fi putut fi una fireasca , din cauza emotiilor , fiindca nu este simplu , imi imaginez sa fiti , dupa atata timp intrebata din nou. Este si aiurea , fiindca si o declaratie data dupa atata vreme poate fi usor confuza , deoarece evenimentul nu mai este atat de proaspat in memorie, iar organel penale ar trebui sa tina cont de asta. Declarati doar adevaru si nu veti pati nimic, totusi, este indicat sa va luati si avocat , pentru a fi asistata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un ajutor vikiy vikiy in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)
Test poligraf ContSters270475 ContSters270475 sa spune cineva daca testul poligrafic se ia in considerare in istanta intrun caz penal.exzista in cod procedura penala? (vezi toată discuția)