in urma cu aproape 11 ani am lucrat intr-un bar ...in noaptea respectiva a fost omorat un om care consumase ceva la noi in bar .am dat 1 declaratie atunci in care ma intrebat diverse lucruri despre el ...cati bani am vazut ca avea ,cu ce era imbracat.....apoi in 2006 am mai fost chemata din nou la o alta declaratie ...si am spus ca imi mentin declaratia....in 2009 decembrie am fost luata mai mult fortat de la locul de munca si dusa la parchet....ca au descoperit ei dinntr-o declaratie falsa data de fostul meu prieten la momentul ala (din razbunare probabi) cum ca eu as avea cunostinta de crima respectiva ...ca l-ar fi omorat patronul ...asta spune el in decalaratie...si acum sunt citata iar ....ajutati-ma pt ca nu mai stiu ce sa le spun ...am facut 2 teste poligraf ..ce as mai putea face?#-o#-o#-o
ceea ce puteti face este simplu; daca stiti ca sunteti nevinovata si ca nu aveti absolut nici o legatura cu crima, sa mergeti de cate ori sunteti chemata si sa dati aceeiasi declaratie.Tot timpul aceeiasi, deoarece, daca schimbati la un moment dat declaratia puteti fi considerata suspect si complice la crima.Si asa va suspecteaza...:confused:
va dorim succes
daca ati spus adevarul nu au ce sa va faca.
ei trebuie sa faca totul sa solutioneze dosarul inclusiv sa "insiste" dar asa cum spuneam daca sustineti ca ceea ce ati scris in prima declaratie corespunde realitatii nu aveti ce risca ,parerea mea
Avand in vedere staruinta autoritatilor pentru lamurirea aspectelor si aflarea adevarului,va revine obligatai sa va prezentati de cate ori sunteti citata ,atitudine prin care dovediti respect fata de autoritate,buna credinta si interes in solutionare.
Se impune sa precizati ca va mentineti declaratia initial data la momentul incidentului.
Referitor la aspectele noi aparute din declaratia ex-ului,este de preferat sa va retineti a intra in amanunte,eventual sustineti ca acela este punctul de vedere al semnatarului .
:offtopic:
Interventie moderator: Va rog sa nu mai deschideti alte topicuri pe acelasi subiect.
@vikiy
am uitat sa intreb ....as putea sa-l actionez in judecata pe fostul prieten pt marturie mincinoasa impotriva mea?
@avokitten
da, dar mai intai trebuie sa ii faceti o plangere penala pt aceasta infractiune si numai daca sunt probe concludente atunci se va trimite dosarul in instanta.
@r.gabi
Formulati plangere penala,conform art.260 c.pen,la sectia de politie pe teritoriul careia s-a produs presupusa infractiunea, in situatia in care puteti dovedi cu acte ,martori sau cu alte mijloace de proba cele aratate de dvs.
Furt auto
sdsr1
As avea o intrebare: Un prieten a furat o masina din Bucuresti si a fost prins la Constanta. In declaratie a scris ca si eu as fi implicat in acest caz, desi ... (vezi toată discuția)