avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate amadeus_121

Activitate amadeus_121

Hai să vă dau un răspuns invers de ce ați primit până acum.
Vina vă aparține pentru că nu faceți ce trebuie în acel apartament. Mucegaiul apare doar în cazul unei umezeli excesive. Luați-vă un dezumidificator și un spray antimucegai și s-ar putea să rezolvați problema. Aerisirea e foarte importantă la aceste situații.
Mucegaiul nu dispare cu zugraveală sau alte chestii de construcții. Mucegaiul apare la căldură cu umezeală.
Degeaba e izolată o locuință dacă nu e aerisită.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am societatea inregistrata pe apartamentul în care locuiesc, tot asa fara activitate economica la sediu si am facut un contract de comodat cu mine pe o suprafata de 8 m2 din locuinta, adica pe holul mare de la intrare și am cerut acordul vecinilor directi. Cu asta basta. Nu se schimba nici o destinatie.

Sofia1961 a scris:

In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la sediu, se schimba destinatia de locuinta a apartamentului?

Răspuns la discuția Gratii apartament parter
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti prostii.
Am ferestre cu gratii ornamentale, adica in sticla. Vecinul are o altă forma de rama, doar cu doua ochiuri, alt vecin are rame de culoarea lemnului, alt vecin are rulouri exterioare, alt vecin are gratii la pervaz inalte de 25cm pentru flori.
Blocul a fost reabilitat de primărie si nu a fost nicio problema și totul s-a pastrat asa cum era plus ca un vecin a refuzat reabilitarea totala la balcoanele lui.
1. Gratiile nu sunt lucrari de constructie!!! Nu au legatura cu structura, culoarea, forma exterioara etc. Gratiile se demonteaza oricand exact ca aerul conditionat nu fac parte din cladire și nu trebuie incluse in "proiectul initial" doar daca n-ai de lucru.
2. Asociația s-a bagat in seama ca musca-n... miere.
Daca nu esti in centru sau zona istorica sau protejata sau la fata blocului de la strada "principala" primaria nu are nici dreptul, nici temeiul legal să se lege de vreun apartament.
Astea sunt prostii tipic romanilor care vor să fie mai germani ca francezii și sa para mai civilizati ca suedezii.
ynocentta a scris:

Si gratiile schimba sau nu aspectul?

Logic ca aplicarea de sistem de gratii deasupra ferestrelor schimba atat aspectul exterior al imobilului cat in special proiectul initial al acestuia


Un sfat final de la cineva?

Se poate invoca nulitatea? Se poate considera si ca a fost un denunt calomnios?
De fapt ce e gresit si ce trebuie facut?

Am uitat sa zic ca fiul major a primit din nou, separat, racordarea la curent de la Electrica pe baza unei cereri noi cu acte de proprietate reale. Toata lumea are curent electric, deci nici macar nu exista vreun diferend intre nimeni, doar nervi si o plangere mincinoasa retrasa.

Multumesc.
Multumesc pentru raspuns, dar...

dorim sa stim daca paratul trebuie sa faca ceva acum, din moment ce de la inceput i-a spus agentului de politie ca tatal nu are acest drept fara mandat, ca plangerea e lovita de nulitate. Pe acest considerent paratul nu a dat nici o declaratie si nici nu a adus vreun act doveditor in favoarea sa.
Cum am spus agentul a continuat la ambitie afirmand ca orice parinte are acest drept.
Fiul nu a depus nimic in numele lui, mai mult, nu stia de plangerea tatalui sau.

Acum paratului i se cer acte doveditoare si declaratii, iar acesta nu doreste sa dea curs acestor cereri ale agentului din acelasi motiv invocat: nulitatea initiala plus lipsa totala a actelor doveditoare a vinovatiei sale.
Paratul doreste sa invoce infractiunea de denunt calomnios.

Va multumesc.
Multumesc din nou.

Da, cunoastem acest lucru.
Ideea este daca plangerea este sau nu lovita de nulitate, ca sa nu se mai piarda timpul pe la politie.
Faptul ca tatal respectiv si-a retras plangerea doar ca sa para baiat bun nu are nici o valoare, daca stia ca procurorul va continua.
A depus intentionat o plangere doar ca sa faca deranj.
Politistul este depasit de situatie, stie ca s-a hazardat si acum incearca sa dreaga busuiocul.

Multumesc.
Infractiunea este schimbata in fals in declaratii, mai exact actele depuse la Electrica pentru obtinerea curentului.

In fapt, copilul major vinde o parte de proprietate, cu tot cu reteaua electrica, iar dupa trei ani pretinde dreptul la curent si cere la Electrica pe baza actelor vechi curentul, pe care-l primeste si se racordeaza de pe proprietatea paratului. Electrica a gresit ca nu a cerut extras CF la zi (smecherii romanesti). Paratul depune actele de proprietate reale si cere curentul, iar Electrica il da acestuia.

Tatal face plangere in numele copilului major pentru furt. Paratul anunta agentul de politie ca tatal nu este proprietar si nici mandatat de fiu si ca el este proprietar. Politia nu cere actele de proprietate de la parat si nici de la Electrica si trimite dosarul la procuror. Intre timp tatal isi retrage plangerea pentru ca intelege ca fiul nu a pastrat drept de proprietate pe ce a vandut.

Procurorul pe baza actelor vechi de proprietate, dar cu extras CF nou ale fiului, depuse de tata, incadreaza din oficiu la fals in declaratii pe parat, desi nu stie nici ce acte a depus fiul la Electrica si nici daca paratul este proprietar.

Multumesc.
Multumesc pentru promptitudine si daca imi permiteti voi detalia intrebarea.

Tatal depune o plangere penala in numele copilului major, fara sa fie mandatat.
Agentul de politie insista ca orice parinte poate depune plangere in numele copilului major si trimite dosarul (doar cu declaratiile si dovezile parintelui) la procuror care la randul sau nu respinge plangerea si reincadreaza fapta la alt articol ca sesizare din oficiu si o trimite inapoi la agent pentru cercetari.

Mai mult parintele si-a retras plangerea inainte de a se intoarce dosarul de la procuror, deoarece dovezile depuse nu sunt reale. Agentul continua ca berbecul rezolvarea cu noua incadrare.

Ce e de facut? Merita bagata in seama situatia sau e o prostie judiciara lovita de nulitate?

Multumesc.
Poate un parinte sa faca o plangere penala in numele copilului major fara sa fie mandatat de acesta?
Daca da, in baza carui articol, iar daca nu, cine poate face plangere in numele cui fara sa fie mandatat, in baza carui articol.
Va multumesc.
Doar luni sau marţi pot să vă spun ce "lege" invocă preşedintele Asociaţiei.
În rest, din cauză la pierderile enorme şi de apă rece (pentru tot blocul pe luna trecută 480mc apă rece şi 850mc caldă) se doreşte acuzarea de delapidare, înşelăciune etc. nu se ştie încă unde poate fi încadrat administratorul şi preşedintele Asociaţiei (precizez că tot blocul e o asociaţie). Poate îmi ziceţi d-voastră.
Mulţumesc.